2777
2789

بیشتر به صورت لکه قهوه ای یا صورتی روی دستمال یا لباس زیر دیده میشه. من مشکوک بودم که باردارم و با دیدن لکه تقریبا مطمئن شدم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

وای این کلمه رو میبینم چشام برق میزنه 😁

آخه منم منتظرم

5روز پیش نزدیکی داشتم سه روز بعدش لک دیدم، یعنی رگه های خون دیدم یه ذره تو ترشحاتم، فقط یه بار دیدم دو روز پیش

نمیدونم دیگه لک لانه گزینی بوده یا نه

تو اینترنت منابع انگلیسی خوندم که لانه گزینی 3الی 12روز بعد از نزدیکی اتفاق میفته، معمولا تو اکثر آدما توی 9روز اتفاق میفته اما خب بین 3 تا 12 روز هم ممکنه 

🐘🌸کوچولوی قشنگم محکم بچسب به دل مامان🌸🐘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینوماه اقدام باید۸ دی موعدمه امادیروز یه لک دیدم😔😔الان باز لک قهوه ای دیدمممم😭😭😭

نا امیدشدم دیگه

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
منم اینوماه اقدام باید۸ دی موعدمه امادیروز یه لک دیدم😔😔الان باز لک قهوه ای دیدمممم😭😭😭 نا امیدش ...

وا خب ممکنه لک لانه گزینی باشه! تا پریودت که 10روز مونده!

وا خب ممکنه لک لانه گزینی باشه! تا پریودت که 10روز مونده!

فک‌نکنم چون هیچ علایمی ندارم😭😭😭سری قبل که باردارشدم کلی علایم داشتم اما سقط شد الان هیچی هیچی 

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
از چه نظر مشکوک بودی؟  کی مطمئن شدی؟

خوب اقدام کرده بودم و مشکوک بودم که باردار شدم. با دیدن لکه تفریبا مطمئن شدم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
فک‌نکنم چون هیچ علایمی ندارم😭😭😭سری قبل که باردارشدم کلی علایم داشتم اما سقط شد الان هیچی هیچی&nbs ...

خب لک لانه گزینی هم از علائمه بارداریه

هردفعه هم علائم یکسان نیست و همش اتفاق نمیفته؛ هفته ی اول که علائم مشخص زیادی نداره جز همون لک لانه گزینی و احتمالا کمی درد و گرفتگی شکم

سری اول لک لانه گزینی داشتی؟

خب لک لانه گزینی هم از علائمه بارداریه هردفعه هم علائم یکسان نیست و همش اتفاق نمیفته؛ هفته ی اول که ...

نه سری اول فقط از دوهفته مونده به موعدم درد سینم شروع شد بعدشم حالت تهوع چهارروز مونده بود به موعد بی بی چک مثبت شد😔😔😔