هفته سی و هفت و خورده ایم امروز از ساعت شیش تا یازده بعد از ظهر رفتم بازار پیاده روی کردم ترشح قهوه ای دارم العا تو شورتم یعنی چی شکمم هم درد میکنه ولی بالاش یعنی دارم زایمان میکنم
من هنوز برا بچم نه پتو گرفتم نه لباس نه ساک هیچیه هیچی امادگی زایمان ندارم سزارینیم نمیدونم دکترم کیه هنو دکتر انتخاب نکردم خدایا بچم بدنیا نیاد امادگیشو ندارم اصلا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علائم زایمان طبیعی رو نمیدونم چون خودم سزارین بودم، ولی اومدم اینو بگم که اگه وقت زایمانت باشه نگران نباش وقتی ۳۷ هفته کامل بشه، جنین هم کامل هستو مشکلی واسه بدنیا اومدنش نداره. انشالله بسلامتی🌹
من هنوز برا بچم نه پتو گرفتم نه لباس نه ساک هیچیه هیچی امادگی زایمان ندارم سزارینیم نمیدونم دکترم کی ...
اورژانس هم زنگ بزنی راهنماییت میکنن. ولی فردا حتما برو خریدای ضروری رو انجام بده، بعد ۳۷ هفته باید آمادگی زایمان رو داشته باشی، اصلا مشخص نمیشه کی وقتشِ.