2777
2789

من اصلا ندادم

با چیزای دیگه جبران کردم

آهن این قطره ها اصلا ذخیره نمیشه و اگه بچه پتانسیل کم خونی رو داشته باشه به محض قطع این قطره ها کم خونی میگیره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا باید خارجی بدی که خیلی گرونه یا در صورت امکان بریزی روی زبونش

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

من تا الان نمیدادم چون دندونای بچه بزرگمو سیاه کرد واسه دومیه الان خارجی گرفتم ۸۰ تومن چی کار کنم خوبیش اینه سیاه نمیکنه خیلیم گرونه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
من اصلا ندادم با چیزای دیگه جبران کردم آهن این قطره ها اصلا ذخیره نمیشه و اگه بچه پتانسیل کم خونی ...

مثلا چه چیزایی میدی منم همه چی بهش میدم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

حتما ب نی نی بده میتونی از پودر اهن استفاده کنی دندون رو سیاه نمی کنه ۱۶۰ تومنه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
مثلا چه چیزایی میدی منم همه چی بهش میدم

گوشت و عصاره گوشت

انجیر خشک و شیره انگور

سویق جو و گندم

پسته البته تا وقتی گرون نشده بود خخخ

بیشتر هم تو ظرف مسی غذا میپزم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
گوشت و عصاره گوشت انجیر خشک و شیره انگور سویق جو و گندم پسته البته تا وقتی گرون نشده بود خخخ بیش ...

منم اینا رو میدم البته غیر از انجیر خشک

حتما ب نی نی بده میتونی از پودر اهن استفاده کنی دندون رو سیاه نمی کنه ۱۶۰ تومنه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
چند وقت میمونه؟؟؟

عکس واست فرستادم زیاد می مونه خواهرم ب خواهر زادم میده