2777
2789

با داداشم مورچه ها رو میکشتیم بعد واسشون مراسم ختم میگرفتیم دفنشون میکردیم سنگ قبر میزاشتیم براشون تازه داداشم مداحی میکرد من گریه میکردم.

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

من دور مورچه ها آب میریختم بد نجاتشون میدادم

همچین بچه با محبتی بودم من

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باداداشم قایق کاغذی درست میکردیم بعد لگن میاوردم پر توش اب میریختیم مورچه ها رو هم میزاشتیم تو قایقمون تو اب که مثلا دریاس بعد داداشم  هواپیما کاغذی هم درست میکرد میومد نجاتشون بده منم بجای مورچه ها حرف میزدم کمک کمک ☺

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
با داداشم مورچه ها رو میکشتیم بعد واسشون مراسم ختم میگرفتیم دفنشون میکردیم سنگ قبر میزاشتیم براشون ت ...

😂😂😂

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔 

سوم دبستان بودم با يكي از همكلاسيام كه همسايمون هم بود قهر بوديم با هم

بعد من اصن دلم نميومد قهر بمونم يه نامه كتابي نوشتم كه سارا بيا يك جايي در نزديكي خانه هايمان با هم آشتي كنيم 😂😂

بعد با خودم بردم مدرسه كه يه جوري بهش بدم

كوله پشتيم خيلي از جثه ام بزرگتر بود و هميشه به سختي جمع و جورش مي كردم

بين دو تا كلاس بود كه از ميزهاي عقبي صداي خنده هاي بلند اومد نامه دست به دست مي شد و با صداي بلند مي خوندن و ميخنديدن و همه مي گفتن كار ياسيه چون ياسي با سارا قهره😂😂😂

اوردن دادن به من منم با تمام وجود انكاررر كردم😂😂😂

باداداشم قایق کاغذی درست میکردیم بعد لگن میاوردم پر توش اب میریختیم مورچه ها رو هم میزاشتیم تو قایقم ...

این داستان

خاطرات مورچه ای

این داستان خاطرات مورچه ای

کلا خیلی مورچه ها رو اذیت کردیم 

باداداشم قایق کاغذی درست میکردیم بعد لگن میاوردم پر توش اب میریختیم مورچه ها رو هم میزاشتیم تو قایقم ...

یهو یاد این آهنگ افتادم

شما خونتون مورچه داررررره؟؟؟؟

جااااان؟؟

با داداشم میرفتیم تو حیاط شکار مگس با جارو چوبی میزدیمشون که زنده بمونن فقط گیج بشن بیوفتن زمین بعد پرهاشونو میکندیم که نتونن برن بعدم جراحیشون میکردیم😂

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
با داداشم میرفتیم تو حیاط شکار مگس با جارو چوبی میزدیمشون که زنده بمونن فقط گیج بشن بیوفتن زمین بعد ...

من جاشون دردم اومد😂

آبجیم آدامس خریده بود بهش گفتم یدونه بهم بده نداد من تو یه عملیات آبجیمو دزدیدم دستو پاشو بستم آدامساشو گرفتم ازش

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

وقتی عید تموم میشد با داداشم ماهی قرمزمون رو میاوردیم تو حیاط زیرش نایلون میزاشتیم زنده زنده کالبد شکافیشون میکردیم ، 😣منم دم ماهی رو میگرفتم تکون نخوره😃