خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
من خودم مادرشوهرم خیلی زبونش تند تیزه همش یه چیزی میگه حالم ازش بهم میخوره خیلی به من حسودی میکنه مثلا من برم ناخن بکارم اونم فرداش میره یا من برم شلوار لی بخرم اونم فرداش رفته خریده یا رنگ مو حتی مبل من گرفتم رفت گرفت سر میزتلویزیون من رفت گرفت دقیق همون شکل گفته میخام از عروسم کم نیارم اخه من اصلا بدم میاد ازاین کارا چکار کنم خستم کرده
هرکی مارو دید فککرد خداس ماهم خندیدیم و گفتیم حق باشماست
برا غیبت پشت سر مادرشوهر دیگه ،تو معلومه وارد نیسی 😐
نه خواهرمن ساده م 😂ولی غیبتوپایه ام😂هیچکس مادرشوهرذلیل شده منونداره هیچکس وهمه جاتیکه هایی میپرونه همه هم حرفاشوباورمیکنن😫مثلامیگفتن مادرپدراتواین دورزمون قاچاق شدن پسرانمیتونن برن مادرشونوببینن😦 منم گفتم هرچی که ضررداره روقاچاق حساب میکنن البته تودلم گفتم😅شوهرمم همون شب رفت بگه چراتوجمع اینجوری گفتی اونم پرکردانداخت جونم😔
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹