2777
2789
نمیدونم واقعا چرا اینطورین تو یه فاز دیگع هستن فک میکنن عروسا همه کاراشون با منظوره

ولش کن خواهر مال ما رقابت نمیکنه ولی نفاقت میکنه بین من و شوهر😂😂😂😂 مهم نیست برام منم ضدشو بلدم😁😁😁

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
رو چشم.. حالا شما یه قهوه و کیک بخور🍰☕ برم سر کوچه برات بخرم😎😂

چشمت بی بلاخواهردست گلتم دردنکنه دلم کیک خواست😋

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازشوهرمم بدم میادبیشعدوردیشب زنگ زده به زوربه باباش که کی خونتونه اونم گفت دومادمون به زورکه بایدبیایداینجااونم فت خوتوبیافک کن به منم نگفت گفت توبیا😤حالامادوشب پیش خونه اونابودیم به زوراوردشون اینجابعدازاخرم پدرشوهرم تیکه میپرونه که فلانی (شوهرم ومیگفت )خیلی پیرشده😮😦اصلااعصابم به شدت بهم ریخت کثافت پسرشون ازاول نه دندون داشت هم اینکه موهاشم سفیدشده بودحالامیخوان گردن من بندازن انگانه انگارازوقتی عروس یناشدم 15 کیلوکم کردم

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹

ازشوهرمم بدم میادبیشعدوردیشب زنگ زده به زوربه باباش که کی خونتونه اونم گفت دومادمون به زورکه بایدبیایداینجااونم فت خوتوبیافک کن به منم نگفت گفت توبیا😤حالامادوشب پیش خونه اونابودیم به زوراوردشون اینجابعدازاخرم پدرشوهرم تیکه میپرونه که فلانی (شوهرم ومیگفت )خیلی پیرشده😮😦اصلااعصابم به شدت بهم ریخت کثافت پسرشون ازاول نه دندون داشت هم اینکه موهاشم سفیدشده بودحالامیخوان گردن من بندازن انگانه انگارازوقتی عروس یناشدم 15 کیلوکم کردم

من 

خدا از سر تقصیراتش بگذره که اگه نگذره بد آخرتی برا خودش ساخته من به جای اون از عاقبت کارا و حرفاش میترسم فقط خدا بدادش برسه 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
ازشوهرمم بدم میادبیشعدوردیشب زنگ زده به زوربه باباش که کی خونتونه اونم گفت دومادمون به زورکه بایدبیا ...

منظورم ازنداشتن دندون. خرابی دندوناشه 😅نه اینکه کلابی دندون باشه

از مادرشوهرم من بدتر تو عالم بشریت نیس اصن....همش با من لج تا جایی پیش رفته تهمت میزنه دزدم میکنه بهم میگ نازا تا از چشم شوهرم بیفتم....میگ خرج زنتو نده چیزی نخر...من مریض میشم بیا تو منو ببر دکتر ولی زنتو نبر....پوووف

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

چقدر حساسی

مادرشوهرم خیلی خوب نیست با من ولی من لباس و وسیله هرچی بگیرم برای اونم میگیریم

همین دیروز یه لباس دیدم خوشم اومد رنگ دیگشو برای اون ورداشتم اون یه تیپه من یه تیپم 

یا بره مثه مال من بخره میزشو 

برام هیچ اهمیتی نداره

❤❤❤❤❤❤❤
از مادرشوهرم من بدتر تو عالم بشریت نیس اصن....همش با من لج تا جایی پیش رفته تهمت میزنه دزدم میکنه به ...

خدا خیر دنیا و آخرتو از همچین ادما بگیره 

اونوقت فامیل ما میگه مادرشوهرم خوبه هااااا فقط چون من با دخترش دعوا کردم و طرف دخترشا گرفته باهاش بد شدم و انواع ظلم هارو میکنه به مادرشوهرش اونا عروسن نه ماها

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
ازشوهرمم بدم میادبیشعدوردیشب زنگ زده به زوربه باباش که کی خونتونه اونم گفت دومادمون به زورکه بایدبیا ...

همشون همینن فک میکنن ما عروسا پسراشونو زندانی میکنیم به اسارت میگیریم و هرعیبی کننن میگن زنش فلان بود درصورتی که از اول همینجوری بودن

هرکی مارو دید فک‌کرد خداس ماهم خندیدیم و گفتیم حق باشماست
همشون همینن فک میکنن ما عروسا پسراشونو زندانی میکنیم به اسارت میگیریم و هرعیبی کننن میگن زنش فلان بو ...

دقیقامیخوام به شوهرم بگم بابات راست یگه توپیری ولی من هنوزخیلی جوونم اصلابهم نمیخوریم بایدتاجوونم یه فکری به حال خودم بکنم