2777
2789

اگه با گوشي يه عكسي رو گرفته باشيم بعد پاك كرده باشيم مال سه سال پيش بوده باشه بعد اگه كسي گوشي رو ببره جايي هنوزم عكس هاي پاك شده رو ميتونه تو حافظه پيدا كنه يا نه ديگه پاك شده خواهش ميكنم دقيق بگين خيلي مهمه ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

بله میتونه ریکاوری کنه

مگه اینکه حافظه گوشی بسوزه یا فرمت عکس تخریب بشه

ولی کار هرکسی نیست

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیت برگردون ب تنظیمات کارخانه
✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
گوشیت برگردون ب تنظیمات کارخانه

اينكار جواب ميده واقعاً ....؟!

پاك ميشه عكسها؟!

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
عكسارو ميتونه برگردونه ولي سه سالم زياده🤔ميدوني چقد عكسه 🤨

دو سه تا عكس بود كه پاك كردم فيلم چي اگه با گوشي فيلم گرفته باشيم بعد پاك كرده باشيم بازم با ريكاوري برميگرده ؟!

بله میتونه ریکاوری کنه بعضی عکسا میاد بالا حالا اصلا مال ده سال پیش باشه ولی نمیرن دنبال این کار چون هزینش بالاس من خودم برنامشو گرفتم با سیستم عکسای رم گوشیه قدیمیمونو برگردوندم

این روزهادارم باخیال آمدنت تصویرمیبافم فرزندم