2777
2789
عنوان

یونیکورنم 🦄💜بیاین اینور بازار واستون شوور اوردم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش کارخونه میسازم و ی سانتافه🙁😂

بزار از بابات اجازه بگیرم داری قلقلکم میدی لنتی😁😁😁

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
😆😆نون وپنیر(خونه وماشین نداشتتون )ارزونیتون دخترنمیدیم بهتون😳😳

نههه میسازم واسش یکم بهش مهلت بدین تا استعداداشو نمایان کنه پسر خوبیه😂

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
کییلییلیی مبارکه😂

حیف شوهر دارم وگرنه خودم تورش میکردم لامصب جذابو😍😂

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
ببرش واسه خاهرشوورت

خواهرشوهرم سن مامانمو داره😐

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
نههه میسازم واسش یکم بهش مهلت بدین تا استعداداشو نمایان کنه پسر خوبیه😂

بگووتا۵۰سالگیش مهلتش ببینیم ب راه راست هدایت میشن؟پول وماشین وخونه نمیخواد.بازمیخوان بیان بگن دخترادنبال غول چراغ جادوان😩😩برادرشماغول چراغ نفتی باش نمیخوادجادوکنی برامون😳😳

دختر/# #نمیدیم#‍ بهتون😬😬

@azaliaaaaa   بیا تا از دستش ندادی

اینو انگار برا تو ساختن😂😂😂مال خودت عشقم😅

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت