2777
2789

تو رو خدا بهم بگید چه کار کنم یه چی بگیید که اشتهام کم بشه اونم خیییییلی زیاد 20 کیلو اضافه دارم یه مدت خیلی وزن کم کردم اما الان اصلااااا اراده ندارم😢😢😢😢😢

الحمدالله رب العالمین 

قبل هر وعده غذایی یه لیوان اب یا کاهوی زیاد بخور

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان هفت قلعه

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

من از وقتی دکتر بهم متفورمین داده حالم از هرچی غذاست بهم‌میخوره اشتهامم که زیر صفره کلا 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

دمنوش نعناع فلفلی

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

غذاتو تو بشقاب کوچیک بکش و با قاشق کوچیک بخور

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

فقط ماست و کدوی رنده شده بخور لاغرت میکنه فوق العادس

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii