2821
2789
عنوان

فرهنگ سازی.. عید بی آجیل

516 بازدید | 15 پست
دوستان خوبم سلام
عید قراره فرصت شادی و خوشحالی باشه اما با قیمتهای امسال اونهایی که دارن با سختی آجیل رو رو میز میذارن.اونا که ندارن با شرمندگی نمی ذارن. پس بیایید امسال عید رو بدون آجیل برگزار کنیم تا هر کس با هر وضعیت مالی که هست بتونه با خیال راحت به یه بشقاب شیرینی اکتفا کنه..
اگر این طرح رو دوست دارید اعلام آمادگی کنید. گوشی تلفن رو بردارید و با هر کس که میشناسید مطرح کنید وازشون بخواید اونها هم به بقیه اعلام کنن ما امسال آجیل نمیذاریم.شما هم نذارید...

بزرگترای فامیل رو قانع کنید.تا بقیه ازشون پیروی کنن

یک ماهی وقت هست
دست به کار شیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه میشه بهب چه ها گفت اجیل نیست؟

بچه ها عید رو تو اجیل و عیدیش میبینن

واقعااجیل گرون شده ولی وقتی یه مهمون رودروایسی دار برات میاید میشه جلوش اجیل نذاشت تازه بچه هم داشته باشه
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
من پارسال عید رفتم خونه یکی از فامیلهای شوهرم چقدر پذیرایی کردن مثلا اگه اونها و خیلی های دیگه مثل همکارای شوهرم بیام میتونم فقط با شکلات و میوه پذیرایی کنم!

کاش میشد همچین کاری کرد ولی سخته
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
من تصمیم دارم نیم کیلو پسته رب کیلو بادوم هندی
نیم کیلو فندق
نیم کیلو تخمه ژاپنی و تخمه سفید بخرم روی هم 100000 بشن

همش رو میریزم توی ظرف اجیل خوری و یه قاشق اجیل خوری میذارم توش و اینجوری پذیراییش میکنم هر کسی یک یا دو قاشق میکشه توی پیالش

اگه بخوام برای هر کسی یک کاسه اجیل جدا بذارم تمام میشه
اینجوری هم اجیل تو خونه هست هم تا اخر عید میمونه
بابا چه حرفایی میزنیدااااااااااااااااااااا این چند روز چقد تاپیک در مورد گرونی آجیل گذاشتن......

آخه مگه میشه تو رو خدا میشهههههه؟؟؟؟ بچه های کوچولویی که خبر از گرونی ندارن وقتی بگن تنقلات میخوایم اونم تو روزای عید ما بهشون بگیم گرون بود نخریدیم میشههههههههههههههههههه؟

در ضمن گرونی آجیل هم مثل گرونی بقیه خوراکیهاست ...مثل برنج و گوشت وروغن و....مثل گرونی لباس و....

در ضمن بعضی مدیران میخوان سوء مدیریت خود رو هر چند وقت یکبار پشت چیزی قایم کنند .گاهی تخم مرغه گاهی مرغه و حالا هم شده پسته .تا کسی نپرسه اجناس شرکتهای دولتی مثل ایران خودرو و سایپا چرا این قیمتا رو دارن .
خلاصه ما که نمیتونیم از آجیل شب عید بگذریم .حتی شده به کمشم قانعیم .
البته قبلا از مدیر سایت عذر خواهی میکنم .ولی حرف دله کاریش نمیشه کرد .

سالها تلاش شده تا این رسوم عید باستانی به ما رسیده پس ما هم تلاش میکنیم هر چه بهتر اون رو انتقال بدیم .
و از گرونی هم ترسی به دل راه نمیدیم .
البته باید کمک به هم میهنان مستضعف هم فراموش نشه و در جشنهای نیکوکاری و کمکهای حضوری دست کودکان این مرز و بوم را هم گرفت و عید را به خانه آنها هم برد .
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز