2777
2789

کلسیفیکاسیون کلا یعنی رسوب کلسیم یا تجمع ذرات کلسیم..حالا اون میکرو هم احتمالا اندازه ذراتش هست..بستگی به علمی داره که این اصطلاح توووش بوده من از دید رشته خودم گفتم 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن تو سونو سینه نوشته میکروکلسیفیکاسیون هادرماموگرافی ارزیابی میشوند ودرسونوگرافی قابل ارزیابی نیست

یعنی توده بسیار کوچک کلسیمی

این توده ها توی سینه مادرانی که شیر داده اند و کلا زایمان داشته اند گاهی دیده میشه

غالبا خوش خیم هستند و مشکل ایجاد نمیکنن

در سونو بصورت نقاط سفید کوچک دیده میشن 

نگرانی نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یعنی توده بسیار کوچک کلسیمی این توده ها توی سینه مادرانی که شیر داده اند و کلا زایمان داشته اند گاه ...

عزیزم من ن بچه شیردادم ن زایمان کردم بده بنظرتون خطرناکه؟؟

عزیزم من ن بچه شیردادم ن زایمان کردم بده بنظرتون خطرناکه؟؟

چون غالبا از تجمع و موندن شیر بوجود میان توی مادرا دیده میشه 

نه فکر نکنم اصلا خطرناک باشه 

نگران نباش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

چون غالبا از تجمع و موندن شیر بوجود میان توی مادرا دیده میشه  نه فکر نکنم اصلا خطرناک باشه&nbs ...

وااای خیالم راحت شد من پریودم عقب افتاده تقریبا س روز شیرازهمون اول تو سینه جم میشه؟؟

ن تو سونو سینه نوشته میکروکلسیفیکاسیون هادرماموگرافی ارزیابی میشوند ودرسونوگرافی قابل ارزیابی نیست

اگر منظورت اين نوشته هست : 

ميكروكلسيفيكاسيونها يا رسوبات ظريف كلسيمي كه شكل خاصي داشته باشن ميتونن نشونه بدخيمي باشن اين رسوبات تو سونو ديده نميشن تو ماموگرافي ديده ميشن