2777
2789
عنوان

ترس از اقدام به بارداری

959 بازدید | 15 پست

سلام ب همگی..جدیدا یه حسی داریم منو همسرم ک خیلی دوس داریم بچه دار بشیم.اما من میترسم به شدت.چون ب نطرم بچه دار شدن یه تصمیم خیلی مهمه و شما نمیتونی دیگه مثل یه لباس ک از خریدنش پشبمون شدی ببری پس بدی بچه رو  از طرفی واقعا دوست داریم ک بچه خودمون رو داشته باشیم انقد با بچه های مردم بازی نکنیم.از طرفی فک میکنم خیلی کارهای نکرده دارم ک شاید با بچه دار شدن چند سال به تاخیر میوفتن مثل گواهی نامه گرفتن ،باشگاه رفتن یا خیلی چیزای دیگه.از طرفی من تو شهر غریب تنهام صبح تا شب که همسرم بیاد و میگم بچم میشه مونسم.از طرفی میترسم ک با یه بچه ی شیطون چکار کنم دست تنها صبح تا شب.با یه سردرگمی عجیبی روبرو هستم.از خانومایی ک الان مادر هستن و قبل از بارداریشون ب این چیزا فکر مبکردن میخام کمکم کنن تا بیام بیرون از این سردرگمی .شما از بچه دار شدنتون پشیمونید یا فکر میکنید کاش زودتر این کارو کرده بودی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عروسی کردی؟

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
منم تمام این افکارو داشتم .ازینکه هنوز سفر دو نفری نرفتیم  ازینکه خرج داره لزینکه ..... ولی ...

وای ما هم تو این یکسالو نیم ک رفتیم سرخونه زندگیمون هنوز مسافرت دوتایی نرفتیم

خب این چیزها طبیعیه عزیزم معمولا همه مادرا قبل از بارداری فکرشو میکنن....اول از لحاظ روحی خودتو آماده کن بعد اقدام کن به بچه داری اما اینم بگم دوران بارداری سراسر لذت و عشقه وقتی ماه هفتم رو رد میکنی بچت رشد میکنه و لگداش بیشتر میشه خییییلی حس شیرینیه....من هنوز نی نیم دنیا نیومده اما هرلحظه انتظار اومدنشو دارم چون جونش به جونم بنده اصلا از مادرشدنم پشیمون نیستم

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
منم در حال اقدامم ولی این ترس را دارم هربارم پریود میشم خوشحال میشم که آخ جون باردار نیستم ولی خوب م ...

منم همچین حسی دارم فکر میکنم اگر به خودم باشه هیچوقت نمیتونم تصمیم بگیرم ک بچه دار بشم غافلگیر بشم بهتره

یکسالو نیم

ب نظر من ک اقدام کن چون معلوم نیست کی باردار بشی یه سال و نیم ساله دو نفره موندید دیگه بسه😉البته ب سنتم توجه کن چند سالته؟

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

عزیزم پس هنوز تازه عروسی سعی کن یه مقدار از خواسته هاتو براورده کنی مثلا حتما ی مسافرت برو حتی کوتاه چون بچه قطعا علاوه بر شیرینی سختی هاییم داره دیگه بعدا شاید مسافرت ۳تایی برات سختی هایی داشته باشه ک حسرت قبلو بخوری یا مثلا شما ک هنوز حتی تصمیم نهایی نداری چرا باشگاه و گواهیی نامه رو شروع نمیکنی به انجامش؟؟؟ زمانی اقدام کن ک دیگه حسابی بچه میخای 

وای ما هم تو این یکسالو نیم ک رفتیم سرخونه زندگیمون هنوز مسافرت دوتایی نرفتیم

قبلیا رو بعد بچه هم میتونی انجام بدی ولی حتمااااا مسافرت دو تایی رو برین بعدش به خدا توکل کن و اقدام

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

ما هم یهو تصمیم گرفتیم بچه دار شیم با اینکه کلی کارای نکرده داشتیم و ی مقدارم مشکل مالی داشتیم 

فکر میکردم طول میکشه تا بچه بیاد اما خدا خواست و همون ماه اول باردار شدم راستش الان ی مقدار پشیمونم بدتر از من همسرمه درسته چیزی نمیگه اما خیلی ناراحته

امروز داشت میگفت اگه طبق قانون دنیا نبود که هرکسی بچه داشته باشه  هیچ وقت بچه دار نمیشدم واقعا دلم شکست از حرفش حالا تا قبلش خودش بود که شدیدا اصرار داشت واسه بچه اما حالا اینطوری

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  
عزیزم پس هنوز تازه عروسی سعی کن یه مقدار از خواسته هاتو براورده کنی مثلا حتما ی مسافرت برو حتی کوتاه ...

چون همه خواسته های من هزینه داره و ما اگر بخایم تا خواسته ها براورده بشه تا دوسه سال دیگه باید صبر کنیم برای اقدام.شوهرم سی سالشع من 22واسه من دیر نشده اما یواش یواش داره واسه شووهرم دیر میشه