2777
2789

بنظرن هرچی از دکتر شیمیایی دور باشی بهتره.من با یه رحم تمیز و خوب نتیجه چندسال درمان شیمیاییم شد پولیت و پلی کیستیک.

خاله من سرطان سینه گرفت.گفتن یه غده دیگه هست.رفت پیش این حاج آقا.با چندماه مصرف دارو وقتی رفت سوتو اثری از غده نبود باورت میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرن هرچی از دکتر شیمیایی دور باشی بهتره.من با یه رحم تمیز و خوب نتیجه چندسال درمان شیمیاییم شد پول ...

من دارو های قوی 3 ماه پیش مصرف کردم الان مشکل یبوست شدید گرفتم داغونم کرده موندم واسه کدوم درد برم دکتر

چیا بهتون داد بخورید؟من مشکل تنبلی تخمدان دارم امکانش هست بگید چیکارا کردید تا باردار شدید؟

یکی از نزدیکام  همین مشکلو داشت.همین دکتر حیدری بهش یه ضماد داد به سرش میزد و چن جور هم داروی خوراکی و کارهای دیگه.تا الحمدلله جواب گرفت