2777
2789
عنوان

خانومای کتاب خون

101 بازدید | 22 پست

من توخونه بیکارم وقتی دخترم میخوابه الکی تی وی میبینمو میام نی نی سایت احساس میکنم وقتم الکی هدر میره میخوام یه کار مفید انجام بدم 

بهم چنتا کتاب مفید معرفی کنید موضوعش مهم نیست فقط رمان نباشه...

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

خب یه راهنمایی بکن بگو چه موضوعاتی دوست دارین

اینا چیزایین که معمولا همه خانما خوششون میاد:

ملت عشق

بادبادک باز

هزار خورشید تابان

کیمیاخاتون

شما که غریبه نیستید

سووشون

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یه راهنمایی بکن بگو چه موضوعاتی دوست دارین اینا چیزایین که معمولا همه خانما خوششون میاد: ملت عش ...

نمیدونم میخوام شروع کنم کتابایی بخونم وه علمی باشه یا به دردن بخوره چیزای جدید یاد بگیرم

اگه مذهبی میخونی کتابای شهی مطهری عالین البته بعضیاش خیلی سنگینه ولی بعضیاش سبکه و بهترین جوابا رو و ...

دیشب پسرخالم چنتا کتاب مذهبی معرفی کرد دوس دارم یکیشو بخرم بخونم ببینم چی میگه

من یه عالمه دانلود کردم نمیرسم بخونم.

من میخوام کتاب بخرم بخونم چون گوشی ندارم و گوشی شوهرم هیت کم پیش میاد دستم باشه 

۱۲۳بدرخش دکتر اناری

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
 من میخوام کتاب بخرم بخونم چون گوشی ندارم و گوشی شوهرم هیت کم پیش میاد دستم باشه 

منم رمان نمیخونم. اینارو میتونی بری بخری. قبلش ی سرچ کن موضوعش دستت بیاد اگه دوست داشتی بخر.

با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄