2777
2789

خیلی نگرانم هفته یازده بارداری هستم دیروز شهرمون یه زلزله پنج ریشتری اومد خیلی وحشتناک بود من تو خونه تنها بودم فرار کردم زیر میز دیدم همه همسایه هام فرار میکنن حیاط منم پا شدم برا فرار بیرون که رسیدم همه وجودم به طرز وحشتناکی میلرزید و همسایه ها برام اب اورون بعد یه ربع خوب شدم ولی برا بچم نگرانم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همين هفته ها بودم گربه پريد جلوم از ترس نوك زبونم سر شده بود. چيزي نشد خدا رو شكر 

دست بكش به شكمت وقتي ترسيدي صلوات بفرست ان شاالله كه حالش عالبه

خدايا مرسي ❤️

منم سر زلزله پارسال تهران تازه چهار هفتم بود از سی تا پله دوییدم پایین تمام تنم میلرزید بماند بعد اون دیگه خواب نداشتم هرشب از ترس زلزله گریه میکردم ولی خدارو شکر بچم سالم موند نترس عزیزم تا خدا نخواد هیچی نمیشه یکی با هزار تا مراقبت بچش نمیمونه یکیم مثل من با اون همه بدو بدو و ترس بازم موند به لطف خدا

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
منم سر زلزله پارسال تهران تازه چهار هفتم بود از سی تا پله دوییدم پایین تمام تنم میلرزید بماند بعد او ...

منم دیشب از ترس زلزله خوابم نمیبرد همش توهم میزدم و اماده فرار بودم

اوه ترس .من ی شب بطور وحشتناکی ازخاب پریدم فک کردم یکی دنبالمه باورت میشه سه صب بلندشدم بدو کردم توخونه افتادم بازبلندشدم بدوکردم اخرهمسرم منو گرفت تا یساعت مث بید میلرزیدم باردارهم بودم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍

عزیزم ترس هیچ اشکالی نداره 

اصلا از نظر علمی تدس لاعث سقط جنین نمیشه 

واکنش ترس مهمه . مثلا اگه بترسی و یهو پاشی و بند ناف جدا بشه اون باعث سقط میشه . 

بند نافم خیلی محکم تر از اون چیزیه ک فکرشو میکنیم 

اصلا نگران نباش 

تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
منم دیشب از ترس زلزله خوابم نمیبرد همش توهم میزدم و اماده فرار بودم

اره خیلی بده من هنوزم صدای ماشین سنگین میاد از خیابون دلم میلرزه ترس تو جونم مونده خدا به همه رحم کنه از دست این زلزه 😭آخه زلزله تهران با صدا بود نمیدونم اون صداهه چی بود من خنگم تنها بودم گفتم حتما صدای ماشین هست تو کوچه یهو دیدم خونه داره میلرزه فقط خدا میدونه چقدر ترسیدم😢

ای حال نا معلوم آروم باش آروم