2777
2789

سلام دوستان۴ روز دیگه تولد دخترمه اولش گفتم بریم تولدشو بیرون  بگیریم با ی دورهمی دوستانه و ساده ولی شوهرم میگه ن بریم خونه مامانم چون مامانمینا فک نکنم بیان بیرون مادرشوهرمم یکم احوالش خوب نیس  من مشکلی باهاشون ندارم فقط مشکلم اینه ک کل خاندان شوهر خونه هاشون کنار همه اگه بخوام اونجا بگیرم خیلی هزینش زیاد میشه خونه ی خودمم ک پارسال گرفتم خیلی کثیف کاری شد جوری ک مجبور شدم بعد تولد کلا خونه رو تمیز کنم از اول الان بد جور موندم چیکار کنم و بنظرتون چی بدم ک هزینش متوسط در بیاد خیلی نشه ممنون دوستان گلم😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مادر شوهرت مریضه بری اونجا بدتره که خونه اون بنده خدا کثیف میشه خونه خودت بگیر بالاخره هرچیزی یه ...

خب میدونی جاریمم با مادر شوهرم زندگی میکنه از اون نظر مشکلی نیس هم خودم جم میکردم هم اون ادم خوبیه بنده خدا ولی اونجا فضاش یجوریه خونه هاشون نورش کمه اگه اونجا بگیرم کل خواهرشوهرام با جاریای دیگم میان ازین میترسم

خب میدونی جاریمم با مادر شوهرم زندگی میکنه از اون نظر مشکلی نیس هم خودم جم میکردم هم اون ادم خوبیه ب ...

خب تو که میخای خونه مادرشوهرو تمیز کنی خونه خودت بگیر خونه خودتو امیز کن چکاریه

ینی چی خونم خیلی کثیف شد مجبور شدیم از اول تمیز کنیم؟!!!😃 خب همینه دیگه خونه بعد از تولد کثیف میشه ...

خخخ میدونم ولی ی چیز میگم باورت نمیشه سالاد الویه درس کرده بودم بچه هاشون با پا مالیده بودن ب فرش ینی وحشتناک کثیف صده بود خونم بچه های فامیل شوهر شدیدا شررن

به نظر من ایده خودت بهتر بود برین بیرون و یه جا بچه رو ببرین ک خیلی بهش خوش بگذره

یا هم اگه خونه خواستی بگیری خونه خودت بگیر، برنج خودت درست کن و کوبیده از بیرون بگیرین، سالاد و غیره هم هست ، هزینش هم کم در‌میاد، واسه خونه مادرشوهرت هم اگه خواستی بگیری توی خونه خودت ساندویج اولویه و پیراشکی درست کن ب تعداد مهمونا

خب تو که میخای خونه مادرشوهرو تمیز کنی خونه خودت بگیر خونه خودتو امیز کن چکاریه

کثیف کاریاشونو ندیدی من خونم اونجوری شه سکته میکنم اونا مشکلی ندارن چون عادت کردن بچه هاشون خیلی شررن کلا گفتم امسال بیرون بگیریم ولی راضی نمیشه شوهرم

خخخ میدونم ولی ی چیز میگم باورت نمیشه سالاد الویه درس کرده بودم بچه هاشون با پا مالیده بودن ب فرش ین ...

عزیزم باورم میشه...بازم نظرم اینه که تولد همینه دیگه...بچه ها هستن ...بچه ها هم کثیفیو کار دارن

به نظر من خونه خود آدم بهتره...سعی کن خوراکی هایی مثل الویه که کثیف کاریش خیلیه درست نکنی...پولی هم که بخوای باش برس بیرون بگیری

به جاش فرداش بده یه خانوم خدمتکار بیاد کمکت تمیزکاری

بازم هیچی...