2777
2789
عنوان

بیاید ی همفکری کنیین بگین تولد دخترمو کجا بگیرم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 20 پست

ببین روز تولد مختص دخترته ببرینش شهر بازی یا پارک حسابی بازی کنه خوش بگذرونه بعدم برین رستوران غذای دلخواهشو سفارش بدین

تو آتلیه هم ازش عکس بگیرین

سه تاییی خوش بگذرونین بی دردسر

به شوهرت بگو بهتره سه تایی بریم بیرون 

نه اسباب دردسر کسی میشیم هم هزینه مون کمتره 

به این روش از سرت باز کن 

اگه نه موافق نیستی با پیشنهادم دلت دنبال دردسره برو نوش جونت 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین روز تولد مختص دخترته ببرینش شهر بازی یا پارک حسابی بازی کنه خوش بگذرونه بعدم برین رستوران غذای ...

من ک میگم بیرون بریم ولی اون اصلا دلم نمیخواد اون یکی جاریم بیاد با خواهر شوهرم خیلی اخلاقشون ناجوره 

منم اوایل تو خونه مامانم یا  خونه خودم می گرفتم الان هزینه اونو می ذارم واسه آتلیه و کیک خوشگل و هدیه خوب و رستوران و شهربازی یا هر چیز که دخترمو خوشحال کنه به نظر من یکبار مفصل گرفتن خوبه ولی بقیش خصوصی بهتر و ماندگارتره حرصم نمیخوری 😀