2777
2789
عنوان

مسافرت با نوزاد هیجده روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 56 پست

به نظرم اصلا نرو چون وظیفه اوناس که بیان اگه بری کوچیک میشی پشیمون میشی بعدش ما تا چهل روز بعدزایمان بیرون از خونه نمیریم بعدشم چندساعت راه بچت گوش درد میکنه 

هرکی مارو دید فک‌کرد خداس ماهم خندیدیم و گفتیم حق باشماست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه نميگن تا چهله بچه درنيومده جايي نبايد بردتش؟خودت هم تازه زايمان كردي حالت خوبه بري مسافرت؟

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
دقیقا خیلی سخته کجا میخوای بری  دقیقا یادمه من ۳ ماهش بود بردم کلی مریض شد

اره بچه گناه داره طفلکی

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

نه نرو طفلک اذیت میشه.من با پسر دوماهم رفت به محضی که رسیدم یک راست بردمش دکتر طفلک خیلی اذیت شد.اب و هوا و محیط خیلی تاثیر داره.هر بهونه ایی که میتونی بیاری نرو.اصولا تا 40 روز از خونه بیرون نمیرن .خیلی ذوق دارن بگو اونا بیان .

نبرش عزیزم بچه ۱۸روزه هنو قشنگ بدنش وگردنش قشنگ جا نگرفته تو ماشینم اذیت میشه .

من از مادربزرگم شنیدم بچه رو تا چهل روز از خونه بیرون نبرید .

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نه آروم نیست...فقط میخواد شیر بخوره

خب پس اگه بری دهنت سرویس میشه.. تو ماشین در حال حرکتم ب نظرم خیلی خطرناکه شیر دادن ب بچه 18 روزه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

خیلی سخته، من بودم نمیبردم. امان از دست این مردا...زن زایمان کرده که اعصاب نداره...استرس میگیری، شیرت مثل من خشک میشه..تازه من بچم ۲۴ روزش بود، خانواده شوهرم اومدن شهر ما، خونه ما، هفت نفر بودن!!! اونوقت من خونه مامانم اینا بودم، فاصله خونه ما تا مامانم اینا هم با ماشین و ترافیک ۴۵ دقیقه هست.‌..عین بدبختا چند روز باید هی میرفتم خونه خودمون دیدنشون و برمیگشتم، شده بود مسافرت، بچم هم همش به حالت خفگی بالا میوورد...هیچی دیگه شرایط جوری شد که شیرم کم و بعد هم خشک شد!

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊