2777
2789
عنوان

بچها بیاید کمککک لطفا..

64 بازدید | 12 پست

من مادرشوهرم مدام میگه آدم که زایمان که خونه خودش راحت باید بیاد خونه خودش و اینا بعد دیشب دختر خواهرش عمل ساده سرپایی داشت شوهرم گفت شنیدم شوهرش گفته نه باید فلانی بیاد خونه خودمون خالم هرچی اصرار کرد نذاشت بعد مادرشوهرم گفت بیچارس فلانی از مادرش بدبخت تر و گرفتار بعد من گفتم واقعا آدم خونه خودش سختش اگه کسی کمک حالش نباشه فوری حرفشو برگردوند گفت نه خونه خود آدم خوبه راحت من که اینجوریم و فلان

بعد یه ماه پیش خواهر شوهر بزرگم زایمان کرد یه دختر ابتدایی داره خودش گفت بخاطر دخترم نمیتونم برم خونه مامانم چون مدرسش دوره و اینا یعد اخر هفتش فوری چهار شنبه ظهر اومد جمعه اخر شب رفت بعد مادر شوهرم اونو  گفت که دخترام نمیان اصلا خونه خودشون راحتن منم گفت ن اتفاقا آجی بخاطر دخترش نیومد وگرنه میومد گفت نه کلا هی نمیومد خونه خودشون راحتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد من قصد بچه دار شدن دارم اومدیم خونه به شوهرم گفتم توم نظرت همین هیچی نگفت الان بنظرتون اول شوهرمو قانع کنم که من واقعا سختم خونه خودم باشم واینا بعد اقدام کنم یانه اینا الکی  ...

بعد من قصد بچه دار شدن دارم اومدیم خونه به شوهرم گفتم توم نظرت همین هیچی نگفت الان بنظرتون اول شوهرم ...

عزیزم از الان خیلی زوده واسه فکر کردن به این موضوعات،و اینکه مطمئن باش وقتی باردار بشی شوهرت انقدر هواتو داره که میگه خودت ببین کجا راحتی،و اینکه مادرشوهرت حرف بدی نزده اینجور چیزارو بخوای فکرکنی که دوروزه پیر میشی،

هنوز باردار نیستی فکر چه چیزایی میکنی شما

عزیزم  نمیدونی اینا چه موجوداتی هستن که نامزدی من میگفتن یلدا چیه ما این رسما نداریم مسخره بازی و ..الان یه ماه مخ من رو خورد واس یلدا اینکارو کنم اون کارو کنم یعنی بیاید اینجا بعد دیگه دیشب علنی گفت بیاید اینجا همش بخاطر اینکه من خونه مامانم نرم یلدا رو

عزیزم از الان خیلی زوده واسه فکر کردن به این موضوعات،و اینکه مطمئن باش وقتی باردار بشی شوهرت انقدر ه ...

اخه ما تصدف کردیم چن وقت پیش بعد من بعد بیمارستان رفتم خونه مامانم شاید باورت نشه انقد زنگ زدن به شوهرم من بعد شام اومدم خونهدخودم نزاشتن یه شب اونجا باشم

چقد مزخرفن بابا اجازه نده تا این حد دخالت کنن اصلا ب اون چ ک تو میخوای بمونی خونه مامانت زنیکه فضول  

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
اخه ما تصدف کردیم چن وقت پیش بعد من بعد بیمارستان رفتم خونه مامانم شاید باورت نشه انقد زنگ زدن به شو ...

مادرشوهرت به مادرت حسادت میکنه تنها دلیلش همینه،انگار دوس نداره شما بیشتر اونور برید،این یه چیز طبیعیه بیشتر مادرشوهرا اینجورین،تو باید راهشو پیدا کنی که چجوری همسرتو قانع کنی،اگه مستقیم بگی برعکس میشه،اگه زورم بگی که لج میکنه،فقط ببین شوهرت چجوری قانع میشه