آزیتا۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 244 عنوان مخاطب واتساپم حذف نمیشه 2301 بازدید | 3 پست سلام بچه ها از تو مخاطبین چن تا شماره پاک کردم ولی چن روزه از تو واتساپ پاک نمیشه چکار کنمرفرش هم میزنم نمشه!چی کار کنم؟ 1397/09/27 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golabetoon994 عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 4761 منم یه مخاطب دارم که هر وقت استوری میذاره تا استوریو وا میکنم میبینم میام از استوری بیرون برام حذف شده نمیدونم چرا اینطوریه از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 چون شماره مخاطبت تو حافظه سیمکارتت هست هنوز باید هم رو حافظه دستگاه حذف بشه هم سیمکارت قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫