2777
2789
عنوان

همسرتون چقد براتون خرج میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6032 بازدید | 33 پست

شوهره منم دقیقا اینجوریه اصلا پول نمیده بهم بخوام چیزی بخرم یا دکتری برم باپس اندازه خودم استفاده میکنم .چندساله باهاش ازدواج کردم ی پالتو واسم نمیخره بااینکه وعضه مالیش عالیه ولی زورش میاد باورنمکنید من حتی پوله نونم ندارم برم نون بگیرم .تاحالا یادندارم ۲۰۰هزارتومن بهم پول داده باشه .متاسفانه ازش دوتام بچه دارم .دیگ خسته شدم منم میخوام اقدام کنم واس طلاق .چ فایده ک ۴تاخونه ماشینه گرون ولی به زنش هزارتومنم پول نمیده

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه ديگه اى نداره كه طلاق نگيرن

خب دلیل طلاق اینه. همسرش هم تغییری نمیکنه. واقعا نتونستم توجیهی بیارم که کارش اشتباهه. همسرش بخاطر حمایت پدرش وضعش خوب شده. واقعا هم جای تاسف داره همچین مردی

ن سره کارنمیرم .صب تاشب خونه ام ب بچهام میرسم

اول باش حرف بزن و بازبون خوش حرفتو، دردتو بگو، گوش داد هیچی، نداد

باوکیل مشورت کن

درخاست نفقه بده ، درخاست مهریه

پرسید بگو نمیخام جداشم، فقط مهریه میخام

ممکن اینجوری درست شه و بهت بده دیگه خرجی....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
اول باش حرف بزن و بازبون خوش حرفتو، دردتو بگو، گوش داد هیچی، نداد باوکیل مشورت کن درخاست نفقه بده ...

سره این موضوع چندساله همه باهاش حرف میزنن درست نمیشه ک نمیشه.میگ مهریتو میدم اتفاقاچون وعضش خوبه 

سره این موضوع چندساله همه باهاش حرف میزنن درست نمیشه ک نمیشه.میگ مهریتو میدم اتفاقاچون وعضش خوبه&nbs ...

نمیشه مهریه بگیری اما جدا نشی؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
نمیشه مهریه بگیری اما جدا نشی؟؟

اتفاقا میگفت ی خونه بهت میدم مهریم ۴۰۰سکه طلاست.مهرتو ببخش .نمیدونم اصلا چیکارکنم حتی مادرشم خیلی نصیحتش میکنه میگ ادم زنه جوونشو بی پول نمیزاره.همیشه خانومت دیدم بی پوله .ولی باز انگارن انگاراصلا براش مهم نیس.خانوادمم پشتم نیستن ک پشتمو بگیرن ک یکم بترسه ازاین موضوع بیشترسواستفاده میکنه .😣دیگ کلافه شدم نمیدونم چیکارکنم العان دوروزه میگم پول بده برم نون بگیرم اصلاانگاربااون نیستی.بچم پیش دبستانی میره رفتم از مادرشوهرم نون گرفتم بهش صبحانه دادم 😥

اتفاقا میگفت ی خونه بهت میدم مهریم ۴۰۰سکه طلاست.مهرتو ببخش .نمیدونم اصلا چیکارکنم حتی مادرشم خیلی نص ...

خوب خونه میگه میدم بعنوان مهر، طلاق میخاد بعدش یا نه؟؟؟؟

اگر طلاق نخاد خوب بود، بدنبود، خونه رو بگیری بدی اجاره.

برا آدم خسیس. 
سلام دعای سمات روبخون روزی یکبارتا۴۰روز موقع غروب آفتاب

🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃

#جهت_فرد_خسيس
#درخواستى

🔱دعایی مجرب برای از بین رفتن بخل فرد خسیس

🔹با ایمان خالص و توجه قلبی آیه ۹۲ از سوره مبارکه آل عمران را بیست و یک مرتبه بخواند.
سپس آنرا بر کاغذ بنویسد و در آب حل کند و به فرد مورد نظر بنوشاند ، به اذن خداوند متعال بخل و خساست آن فرد از بین میرود.

🌛لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّى تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَیْءٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِیمٌ 🌜

🔻توجه شود :
این عمل را میتواند به مدت یک هفته ادامه دهد،در کاغذ بدون خط بنویسد

برای کسانیکه اخلاق تند دارند ایه ی ۱۱۵/سوره انعام را ۴۰ مرتبه بخوانید و به آن شخص بدمید و یا ۴۰ مرتبه به خوراکی(شیرینی ویا هر چیز شیرین) بخوانید وبدمید وبدهید شخص مورد نظر بخورد . تا ان شاءالله و به خواست خدا مهربان گردد

(وتمت کلمت ربک صدقا...(تا) وهو السمیع العلیم)❤️

🔮 امام صادق (ع) می فرمایند :در گوش کسی که بداخلاق است  اذان بگویید 🔮

🌹🌹🌹🌹

آب متبرک ب سوره ی یس ونورهرروزمیل کنید

💯💯💯💯💯💯

سلام

دعایی مجرب برای دفع اضطراب و آرامش اعصاب

برای آرامش اعصاب و از بین رفتن اضطراب ، ذکر « ما شاءَ الله لا حَولَ وَ لا قوَّهَ إلّا باللهِ العَلِیِّ العَظیم » را چهارده مرتبه به ظرفی از آب پاک بخواند و آب را بنوشد. اضطرابش از بین میرود و اعصابش بطور عجیبی آرام میشود.

دستورالعملی برای آرامش روحی و سعه صدر

برای افزایش صبر و حوصله و ایجاد آرامش روحی هرچه بیشتر ، قبل از خواب سوره مبارکه عنکبوت را قرائت کند. مجرب است.

⭕️برای خوب شدن اخلاق....

✅بهترین دعا برای فردی که زود عصبانی می شود صلوات است. استغفار نیز اثر فراوانی دارد.

🌸توصیه می کنیم نماز جعفر طیار که در مفاتیح الجنان نیز آمده و در میان بزرگان معروف و متداول هست تا مدتی مداومت شود .

البته همه شرایط با دعا نیست بلکه باید علاوه بر دعا  با مطالعه و حتی اصلاح و تغییر رفتار زمینه خوش خلقی خودتان را فراهم کنید

#خوش_اخلاقی

🍃🍂چاره مرد بداخلاق🍃🍂

🌸✨ اگر مردی به ناحق با زن خود بد رفتاری می‌کند این آیات نوشته در خانه نهد↯

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمِ وَ اِنِ امْرَاَتُ خٰافَتْ مِنْ بَعْلِها نُشُوزاً اَوْ اِعْراضاً فَلا جُناحَ عَلَیهِما اَنْ یُصْلِحا بَیْنَهُما صُلْحًا وَ  الصُّلْحُ خَیْرٌ اَللّٰهُمَّ اَصْلِحْ بَیْن (نام مرد را برد) بِحُبِ (نام زن را که محروم از محبت است را ذکر کند) یٰا اَللّٰهُ یٰا اَللّٰهُ بِحَقِّ هٰذِهِ الْحُرُوفِ بِرَحْمَتِکَ یٰا اَرْحَمُ الرّٰاحِمینَ

و این تعویذ را آن زن نوشته بر بازوی راستش بندد

صفا اصلهاه برهلا اجلهله شَرٰاهِیّا اِسْرٰائیلَ سَیِّدی اِنَّکَ سَیِّدی (نام مرد را به برد) بِحَقِّ تمخیثا القیاوط اطاما یادها یا منیبا یجیبا مجیبا جماء✨

🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

#رفع_اختلافات

#زیاد_شدن_محبت_بین_افراد_خانواده

🔹اگر میان اعضای خانواده ای کدورت یا رنجشی ایجاد شده باشد (برادر یا خواهر یا خویشاوند یا دوست و آشنا ) ، در هنگام طلوع آفتاب در ابتدا نیت صلح و آشتی میان افراد مورد نظر را بنماید وسه مرتبه صلوات بفرستد  سپس 🌛سوره مبارکه والتین 🌜را بر یک تکه نان سه مرتبه بخواند و در پایان سه مرتبه صلوات بفرستد. سپس آن تکه نان را به افراد مورد نظر بخوراند . میان افراد مورد نظر صلح و آشتی برقرار خواهد شد

❗️این عمل از مجربات است.

🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁

🌹برای اینکه شوهرتون یا بچتون  گوش به حرفتون باشه (مطیع شدن) 🌹

🔹🔹🔹🔹🔹

👀یا مانع هر روز ۱۶۱ بار بسم‌الله الرحمن‌ الرحیم‌۷۸۶ بار تا ۳ ماه👀

🌹در خواستی🌹

برای بچه یا شوهرتون که حرفتون گوش نمیده (مطیع شدن)

👇👇👇👇👇👇👇

هفت بارسوره یس روبه نیت طابع شدنشون بخونین تویه کاسه آب توظرف چینی فوت کنین بده بخوره جواب میگیرن ان شاءالله

برای آشتی زن وشوهر😍😍

یه دعا بلدم برای صلح وآشتی بین زن وشوهر که الان همه درگیر هستن یه خانم عراقی اینو بهم یاد دادن سوره مائده آیه 64 روز یکشنبه 70مرتبه بخونند وبعد از ان یک روز در میون روزی 5 مرتبه  وقالت الیهود ...

ثواب داره خیلی تاثیر داره اگه به معنی ان هم توجه کنید متوجه میشوید معجزه میکنه🙏🙏🙏🙏

https://telegram.me/hajatravashodeha

#حاجت_روایی_خواهری😍😍😍

من برای

شهید حاج علی محمدی پور

شهید تورجی زاده

مغفوری  

سوره مبارکه یس - ایت الکرسی - صلوات براشون نذر میکنم شما هر چی که دوست دارین نذر کنیدواقعامجربه😍😍

@hajatravashodeha

حاجت روایییییی

👌👌👌👌👌

من برای یه حاجتی نماز موسی بن جعفر خوندم

بطور معجزه اسایی به حاجتم رسیدم

هنوزم باورم نمیشه😇😇

نماز موسی بن جعفر ع توی مفاتیح هست

دو رکعته هر رکعت یه حمد و 12 تا توحید

خیلی راحته

5 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره✍✍✍

نذرمجررررررب

💯💯💯💯💯💯💯💯

من همیشه از نذر ١٤٠٠صلوات برای حضرت موسی بن جعفر حاجت روا شدم. میتونین همش رو اول بخونین یا مقداری رو اول بخونین بقیه بعد از حاجت روایی.به هر کی گفتم شکر خدا حاجتش روا شده.حاجتتون روا

🔴🔴🔴  سوال21

ببخشید دعایاذکری هست که بخونم شوهرم به حرفم گوش بده هرکاری خواستم انجام بده مدام بهانه نیاره ونه نگه برام ارزش قائل بشه😔😔😭

سلام

دعای سمات

💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

آب متبرک

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

شب جمعه١٤نادعلی+۱۰۰‌صلوات

🍁🍁🍁🍁👇🏻

ایه هشت سوره حشره به تعداد سن شوهرت به عکسش بخون

واسه گوش دادن حرف و مهربونی و پول دادنه

✅✅✅✅✅✅✅✅✅

یه ذکرم هست " یا عزیز ذوالعز والجلال اعزنی " ya azizo zol eze val jalale aezni  اینم دوازده بار به بالا بخون به نیت عزیز شدن تو چشم شوهرت یکی دیگم هست العزت لله جمیعا

♦️♦️♦️♦️♦️♦️

آیه بیست و شش یونس مال پول دادنه( یا پنجاه و نه بار یا به سن شوهر )

حشر ایه هشت مال توجه مردبه زن و بچش ( یا پنجاه و نه بار یا به سن شوهر )

✨✨✨✨✨✨✨

اینو به تعداد جمع سن خودتو شوهرت بخون بعد یه مدت هرچی بگی میگه باشه اثرش محشره پول میده محبتش زیاد میشه حرفتو گوش میده

رو غیر شوهرم جواب نمیده

اللهم اجعلنی محبوبا دایما عزیزا جامعا جمیلا کاملا فی صدر بعلی (اسم و فامیل شوهر)

🌺سوزاندنی قوی برای محبت🌺 زوجها و محرمها.

به نیت محبت بینتون یک حبه قند را برداشته در یک طرف اسم خود ودر طرف دیگر اسم شخص مورد نظر همانطور بنویسید وبا چرخش خانه هارا پر کنید این قند را بااسپند و کندر بسوزانید اگر کندر نبود اشکالی ندارد هر کس بااعتقاداین را انجام داده نتیجه عالی گرفته