2777
2789
عنوان

همسرتون چقد براتون خرج میکنه؟

6031 بازدید | 33 پست

من یه دوست دارم میخواد سر این موضوع طلاق بگیره...همسرش خسیس نیست اما براش خرج نمیکنه.مثلا باید کلی توضیح بده یه چیزی رو برای چی لازم داره تا همسرش تهیه کنه. ولی جلوی ما انقد همسرش دست به خرج بود من واقعا فکر میکردم چقد خوشبخته!

من نتونستم بهش کمک کنم

کاری به اوضاع الان ندارم در کل شما بخاطر این موضوع جدا میشدید؟!

حتما شوهرش خسیسه ک جون به لبش کرده...شوهر من وسه شکمو خوراکی خیلی دستو دلبازه بهترین رستوران میبره بهترین غذاها و بهارین وسایل مورد نیاز...اما اما کافیه بگم فلان مانتورو میخام بخرم کلی غر میزنه ک این همه لباس داری کمد داره میترکه..کلی باید توضیح بدم تا پول بده بخرم

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم تو اون شرایط نیستم ولی تحمل مرد خسیس سخته

همسرم در توانش باشه دنیا رو بپام میریزه این خیلی خوبه که مرد واسه زنش همه کاری بکنه

مثلا یه موردش گوشیمو دزدیدن تو شرایطی نبود که واسم گوشی بخره ده روز بعد تولدم بود چکی واسم آیفون خرید این خیلی ارزشمنده و نشون میده چقدر واسش ارزش داری

من اون لحظه چشام پر اشک شوق بود اونم از ذوق من کلی ذوق میکرد

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
نمیدونم تو اون شرایط نیستم ولی تحمل مرد خسیس سخته همسرم در توانش باشه دنیا رو بپام میریزه این خیلی ...

شوهرش جلوی ما خیلی خوبه. خیلی بهش اهمیت میده. تولد براش گرفت چه تولدی. من باورم نشد گفت طلاق

شوهرش جلوی ما خیلی خوبه. خیلی بهش اهمیت میده. تولد براش گرفت چه تولدی. من باورم نشد گفت طلاق

شوهرش از اوناست که جلوی دیگران خودنمایی میکنه تو خونه برج زهرماره

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

وواى شوهرمن فوق العاده ولخرجه ازاوناست كه هرروزم پول بگيرى نميپرسه چيكارميكنى اينهمه پولو توخريدم هرچى بخوام نه نميگه ولى خودم ولخرجى دوست ندارم 

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
شوهرش از اوناست که جلوی دیگران خودنمایی میکنه تو خونه برج زهرماره

خب طلاق اخه حس میکنم زیاده رویه اما نتونستم قانعش کنم میگه سختمه واسه چندرغاز خرج بخوام همش بگم فلان چیزو باید بخرم پول بده. شوهرش گویا دوس داره خودش خرج کنه نه پول بده

خب طلاق اخه حس میکنم زیاده رویه اما نتونستم قانعش کنم میگه سختمه واسه چندرغاز خرج بخوام همش بگم فلان ...

باصحبتى سياست زنانه درس نشد؟؟

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
😐😐😐 منم يكيو ميشناسم ك تا ب شوهرش توضيح نده خرج نميكنه  ولي در كل جدا شدن يكم...

بهش گفتم برو سر کار خودت واسه خودت خرج کن طلاق نگیر. میگه اولای زندگی که سرکار میرفتم بد عادت شده نمیخوام کلا اینکار عادتش بشه.والا میگه همین الانشم که یه ساله سر کار نمیرم خیلی وقتا از پس اندازم برمیدارم که به همسر رو نندازم