2777
2789
عنوان

کتاب معروف و پرطرفداری که خوندید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 102 پست
فدات شم عزیزم لطف داری دوست دارم ب اطلاعاتم اصافه بشه از سکون بی زارم حالا ک ب خاطر شرایط  نمیش ...

لطف نبود جدااا خیلی بنفعشه ک همچین مامانی داره... من دانشجوی دامپزشکی ام عزیزم و کتابای مربوط ب حیوانات و زیستشون رو خیلی مطالعه میکنم ... ولی کتاب درک یک بی پایان... ویه رمانی ک قدیمی ام اس ب اسم دژکوب .. ویه کتابی ک مذهبیه ب اسم قصه ی دلبری رو جدیدا خوندم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
کتاب فارسی اول ابتدایی😑 زیاد اهل کتاب خونی نیستم ولی پریچهر و خوندم عرزدم از گریه زیاد 😔 کلا ازو ...

منم همینم بابا از بس ک کار ریخته سرمون مثلا میخاستم ارشد شرکت کنم ک نشد حالا بچه داریو خونه داری ک دیگه اصلا نمیذاره . من حالا یاد گرفتم صوتی گوش میدم خیلی خوبه  دیگه خودش برات میخونه زحمتی نداره ب کاراتم میرسی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد سال تنهایی عالیه پدر پولدار پدر بی پول نامه های عاشقانه یک پیامبر  رمان ایرانی هم غزال ، ...

باورت میشه من رمان خونه قهارم رفتم صدسال تنهایی رو دان کردم نفهمیدم کی به کیه  o_O  اعصابم خورد شد بس ک اسم شخصیت ها شبیه هم بود گیج شدم نخوندم

یک بعلاوه یک از جوجو مویز پیش از تو و پس از تو از جوجو مویز هردوش عالی بود. رمان ربکا جنگ و صلح ...

دمت گرم مرسی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من جدیدا.کتاب ارابه خدایان و چشمان ابوالهول رو خوندم ک عاااااالین.

و کنیز ملکه مصرم ای خوب بود.

محدودیت صفرم جالبه.

سینوهه و قلعه حیوانات عااااااالین.

کوری خیلییییی قشنگ بود.

قدرت جذبه محشررررر بود.

تی ان تی ک عااااااااااااااااشقشم الانم از نظر من بهترین کتابه.

غول درونم ک خیلییییی عالیه و اطلاعات خیلییی مفیدیو میده.

چهار اثرم خیلییی خوبه و مفید.

بیشعوریم ک واقعا خوب بود.

چ کسی پنیر مرا جابه جا کردم خیلیییییی عااااالیه و مفید و انگیزشی.

لطفا گوسفند نباشیدم خیلیییییی خوبه و زیباست.

کتاب رازم قشنگه.

25اصل موفقیت هم عااااااااااااااااااالیه.

دزیره هم خوب بود.

اینشتین و نسبیت هم خوبو مفید بود.

هزارو یک شبم ک خوب و مفید(باعث شد خیلییی لغات فارسی و عربی رو یاد بگیرم).

از صحرای محشر خیلی خوشم نیومد جز پرده شیخ و فاحشه،این قسمتش خوب بود.

سرکشتگی هم خوب بود وچیزای جالبی رو در مورد عشق واقعی یاد میده.

یاز ده دیقه  خوندم ولی نپسندیدم.

فعلا همینارو یادمه.

کافکا درکرانه درجست و جوی زمان از دست رفته کوری جاودانگی :میلان کوندرا بار هستی:میلان کوندرا عق ...

خدا خیرت  اینا رو تک تک میفرستادی میرفتیم پربازدیااااا   حیف شد

خيلى كتاب خوندم، رمان هم فقط خارجى ميخونم از ايرانياش خوشم نمياد چندتايى كه خيلى دوست داشتم اينا بودن: 

اما اثر جين آستن، دخترعموى من راشل اثر دافنه دوموريه، بربادرفته اثر مارگارت ميچل كه دقيقا شبيه فيلمشه، اسكارلت هم ادامه بربادرفتس قشنگه، اينا خيلى معروف هستن اميدوارم تونسته باشم كمكى كنم عزيزم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
منم همینم بابا از بس ک کار ریخته سرمون مثلا میخاستم ارشد شرکت کنم ک نشد حالا بچه داریو خونه داری ک د ...

از سایت یا پیج خاصی دانلود میکنی؟ رمان فکر نمیکنم به اخلاقم بخوره همونطور که گفتم خودمو میزارم جای شخصیت اصن اوضاعم بهم میریزه فیلم هم میبینم همینم 😑

اگه سایت یا پیجی برای کتاب صوتی سراغ دارید به منم معرفی کنید ممنون 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
هزاران خورشید تابان  نوشته خالد حسینی نویسنده معروف افغان ک خارج زندگی میکنه, بینظیر بود این رم ...

بادبادک باز ؟یا بادبادک پران؟ من از کتابخونه گرفتم بادبادک پران نوشته خالد حسینی

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

من دارم کتاب مردی در تبعید ابدی رو میخونم جالبه..دوست دارم..

قبلا کتاب دا رو خونده بودم خیلی حس خوب و نابی داشت گرچه گاهی همراه اشک بود ولی حس جرات و جسارت بهم میداد..

رمان هم دالان بهشت رو خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
از کجا دان کنم

تو گوگلذسرچ کنی هست توتلگرامم کانال برای دانلود کتاب صوتی هست من تو این کانال هستم  ketab@

بادبادک باز ؟یا بادبادک پران؟ من از کتابخونه گرفتم بادبادک پران نوشته خالد حسینی

اصل اسمش ک بادبادک بازه ولی مهم نیست   مهم اینکه مال همون نویسندس وهمون داستانه,,ولی بازم بنظرم رمان هزاران خورشیدش عالی تره  چون درمورد ما زن ها نوشته  حالا درسته  

اصل داستان درمورد زنان کشورشه ولی بازم ادم همزاد پنداری میکنه به شدددت,,,تعجب میکنم چقدر با دنیاو افکار زنان اشنایی داره نویسندش   با اینکه مرده 

ولی وقتی کتابو میگیری دستت صفحه صفحه شو لمس میکنی. یه چیز دیگه س صوتی فقط برا،مواقع پر کاری.  ...

دقیقا کتاب یه چیز دیگس اونم وقتی خودت بخونی برای منم خیلییییی لذت بخشه ولی متاسفانه دیگه وقتشو ندارمو باید ی جوری تخلیه شم برای همین گوش میدم بنظرم بهتر از  هیچی باشه