2777
2789
عنوان

کتاب معروف و پرطرفداری که خوندید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 102 پست

وااااییی عاشقتونم مرسی برم زودتر دانلود کنمشون😍😍😍😍✋🙏

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من کتاب بادبادک باز رو خریدم ولی هنوز وقت نکردم بخونم،، قشنگه؟

من  فیلمشو دیدم ولی بخاطر اینکه قلمشو خوندم حتما اونم عالیه, 

هزاران خورشیدش نفس گیر بود بشدت واقعی گرا مینویسه کارینداره ک تو دوست داری شخصیت داستان چطوری پیش بره اون جوری مینویسه ک تو واقعیت همین اتفاق میوفتاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمها اگه میشه همکاری کنید تاپیک بره پر بازدید لااقل کلی کتاب میمونه تو نی نی سایت همه میتونن مراجع ...

عزیزم این تاپیک ها طرفدار نداره این جا. داستان زندگی و خیانت و عکس از لب و دهن و دماغ و..  میره پر بازدید 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
منم پریچهر و خیلی وقت پیش خوندم. قشنگ بود 

منم همون خیلی وقت پیشا خوندم کتابو که دادم صفحه های اخرش پاره بود انقد با اشک خیس شده بود 🙈 جنبه ندارم تحت تاثیر قرار میگیرم خودمو میزارم جای اون شخصیت به خودم اسیب روحی میزنم 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
یک بعلاوه یک از جوجو مویز پیش از تو و پس از تو از جوجو مویز هردوش عالی بود. رمان ربکا جنگ و صلح ...

وای منم تعریف رمان هاشو زیاد شنیدم خواستم دانلود کنم دیدم نمیشه باید کتابشو خرید نبود تو نت

من  فیلمشو دیدم ولی بخاطر اینکه قلمشو خوندم حتما اونم عالیه,  هزاران خورشیدش نفس گیر بود ...

پس شروع کنم 

آخه بابام خوندش گفتم چطور بود گفت بد نبود. احساس کردم خوب نیست 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سالهاست کتاب نخوندم

صوتی خیلی خوبه گوش بدی یه هدفون میذاری هم ب کارات میرسی هم ب اطلاعاتت اصافه میشه منم وقت ندارم بشینم بخونم گوش میدم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
منم همون خیلی وقت پیشا خوندم کتابو که دادم صفحه های اخرش پاره بود انقد با اشک خیس شده بود 🙈 جنبه ند ...

😂منم مث تو ولی با شدتِ کمتر... 

کتاب همینش خوبه... 

انگار جای یه نفر دیگه هم زندگی میکنی 

کافکا درکرانه

درجست و جوی زمان از دست رفته

کوری

جاودانگی :میلان کوندرا

بار هستی:میلان کوندرا

عقاید یک دلقک

خداحافط گاری کوپر

خشم و هیاهو

مردی به نام اوه

بیگانه

سلاخ خانه شماره5

سقوط

تهوع

مادام بوآری

سرخ و سیاه

ناطور دشت

پدرو پارامو

صد سال تنهایی

عشق سال های وفا

ربکا

جین ایر

گتسبی بزرگ

کیمیاگر

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد

سمفونی مردگان

سووشون

همنوایی شبانه ارکستر چوب ها

چشمهایش

کلیدر

من اینا رو خوندم و تو صیه هم میکنم بخونید همشون ارزش خوندن دارن

الان هم کتاب های جین ساسون رو دارم میخونم زندگینامه زنهای خاور میانه ای هست عربستانی به اسم شاهزاده خانم سلطانه که سه جلد بود خوندم الانم مال افغانستان به عشق پسرم رو دارم میخونم...خیلی کتاب های دردناک و قابل تاملی هستن مخصوصا ما ها که تو خاورمیانه زندگی میکنیم خیلی خوب درک میکنیم این چیزا رو بعد هم میخوام مال عراق رو بخونم به اسم مائده دختری از عراق

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
صوتی خیلی خوبه گوش بدی یه هدفون میذاری هم ب کارات میرسی هم ب اطلاعاتت اصافه میشه منم وقت ندارم بشینم ...

ولی وقتی کتابو میگیری دستت صفحه صفحه شو لمس میکنی. یه چیز دیگه س

صوتی فقط برا،مواقع پر کاری. 

منم کتاب شب های پیشاور رو صوتی گوش دادم. وقتی خود کتاب یه چیز دیگه س