2777
2789
عنوان

شما جای من بودین بچه دوم میاوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 78 پست
ایند رو ما میسازیم و ادمایی ک اطاف ما هستن، کدوم یکی دل میسوزونن، کدوم یکی کارمونو راه انداختن،کدوم ...

خودم که حوصله همین یه دونه رو به زور دارم.اما حرفای دیگران آدمو کلافه میکنه.

واااای بچت تنعا میمونه

نکنه دیگه بچه دار نمیشی

وااای بچت لوس میشه بزرگ شه

نه یع دونه بیار داری اشتباه میکنی بعدا متوجه میشی

😔😔😔😔😔😔😔😔همین حرفا آدمو دو دل میکنه

🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که حوصله همین یه دونه رو به زور دارم.اما حرفای دیگران آدمو کلافه میکنه. واااای بچت تنعا میمونه ...

ولی بچه تنها سخته من تو فامیل تک بچه هایی دازیم ک الان نوه دارن اما ب دلایل گوناگون حسرت خواهر برادر دارن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مثلا چی

من خودم رفتم دکترگیاهی ازم شرح حال گرفت گفت وضعیت اعصابتم نباید خیلی جالب باشه بهم یه شربت ساختنی داد گفت با عرق بیدمشک وبهارنارنج و گلاب قاطی کن بخور.برای من تاثیرداشت

خودم که حوصله همین یه دونه رو به زور دارم.اما حرفای دیگران آدمو کلافه میکنه. واااای بچت تنعا میمونه ...

گوش نده، به منم همیشه میگن، حرفارو همیشه میزنن، تا مجردی میگن ازدواج کن، ازدواح میکنی میگن بچه بیار،بچه بیاری میگن دومی،دومی بیاری میگن سومی. و باز سر هر چیزی نظر میدن، به اینده بچت فکر کن، دوست داری یه بچه بیکار و یه کنج نشین داشته باشی ک بهت بگه چرا منو بدنیا اوردی، یا یه بچه ک تمام تلاشتو کردی تا موفق بشه، تمام تمرکزتو بزار هم به خودت برس هم شوهرت هم بچت،خیلیا همین یدونه ام ندارن،برو شکر کن،

آخه خودمم خواهر ندارم😔😔😔

منم برادر ندارم و همیشه حسرتشو میخورم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
جدی؟چرا؟مشکلت چیه؟ من فوری حامله میشم،اما تو شکمم نمیمونه

من سنم بالاست امروز تولد چهل سالگیم هست🤗سر اولی با یه بار اقدام حامله شدم ولی دومی رو هر کاری کردم نشد البته دکتر نرفتم