پسرم ۷سالشه،مشکل مالی هم نداریم،اما خودم به شدت عصبانی،تندخو،عجول،کم طاقت هستم،جوری که یه وقتا به دورانه کوچیکتر بودنه پسرم فکر میکنم دلم میسوزه که درست براش وقت نذاشتم و صبور نبودم.دوتا حاملگی ناموفق داشتم.یکیش پارسال که ناخواسته باردار شدم(بااینکه آی یودی داشتم)۴ماهگی سقط شد،بعداز اونم یکی گذاشتم شد خارج از رحم شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم که حوصله همین یه دونه رو به زور دارم.اما حرفای دیگران آدمو کلافه میکنه. واااای بچت تنعا میمونه ...
ولی بچه تنها سخته من تو فامیل تک بچه هایی دازیم ک الان نوه دارن اما ب دلایل گوناگون حسرت خواهر برادر دارن
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
من خودم رفتم دکترگیاهی ازم شرح حال گرفت گفت وضعیت اعصابتم نباید خیلی جالب باشه بهم یه شربت ساختنی داد گفت با عرق بیدمشک وبهارنارنج و گلاب قاطی کن بخور.برای من تاثیرداشت
خودم که حوصله همین یه دونه رو به زور دارم.اما حرفای دیگران آدمو کلافه میکنه. واااای بچت تنعا میمونه ...
گوش نده، به منم همیشه میگن، حرفارو همیشه میزنن، تا مجردی میگن ازدواج کن، ازدواح میکنی میگن بچه بیار،بچه بیاری میگن دومی،دومی بیاری میگن سومی. و باز سر هر چیزی نظر میدن، به اینده بچت فکر کن، دوست داری یه بچه بیکار و یه کنج نشین داشته باشی ک بهت بگه چرا منو بدنیا اوردی، یا یه بچه ک تمام تلاشتو کردی تا موفق بشه، تمام تمرکزتو بزار هم به خودت برس هم شوهرت هم بچت،خیلیا همین یدونه ام ندارن،برو شکر کن،
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟