2777
2789
😔سرطانی ک۱۲ساله تو خونه ماهست

عزیزم فقط باید به عجزبرسه وخودش بخوادوفقط بامهربانی اطرافیان نه باتحقیروتوهین میتونه ترک کنه وبرای حفظ پاکیش بایداصول انجمن ان ای یاهمون انجمن معتادان گمنامورعایت کنه خیلیاهستندکه باهمین جلسات انجمن پاک زندگی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدر مادرمم نگم ،خيلي شوهرم خوبه همو دوس داريم ...اين نميدونم چي بود...به بابام بگم فوري طلاقمو مي ...

نه هیچ کس نگو.راز زندگیتو به مادرتم نگو.اگه شوهرت ترسیده و واداده آبروشا نبر.به اینم فکر کن خدایی نکرده پدرمادرت ازهیجان خبربد سکته کنن یاحتی پدرمادراون.دیدم که میگم.اول ببرش مشاوره بعدم دکتر برا ترک.ازلحاظ عاطفی ساپورتش کن 

هیچی  
راستش شیشه جز موادی هست که ترک کردنش خیلی خیلی سخته و حتی ناممکن(اینو یه روانپزشک تو تلویزیون می گفت ...

نظری که میزاری باعث میشه زندگی ی فرد باهاش تغییر کنه و تویی که نظر میزاری مسولشی اگر بنا به نظر شما جدا شه و بعدا مشکلی پیش بیاد هر اتفاقی بیوفته پیش خدا شما مسِولی الکی از دور نسخه جدایی کسیو نپیچ

اخه خيلي دوسش دارم اونم دوسم داره ٢ساله خوبه باهام

اتفاقا ترک شیشه خیلی راحته چون دردجسمی نداره وچندروزمیخوابه ولی بعدش بایدازنظرروانی بایدمراقبش باشید وفقط بامحبت میتونین کاری کنین که سمتش نره

اخه خيلي دوسش دارم اونم دوسم داره ٢ساله خوبه باهام

بهش فرصت بده ترک کنه تو اون مدتم همراهش شو و کمکش کن. اگه ترک کرد ک خیلیم عالی اما اگه نتونست فکر جدی کن اونوقت بقیه رو درجریان بذار

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه