عزیزم فقط باید به عجزبرسه وخودش بخوادوفقط بامهربانی اطرافیان نه باتحقیروتوهین میتونه ترک کنه وبرای حفظ پاکیش بایداصول انجمن ان ای یاهمون انجمن معتادان گمنامورعایت کنه خیلیاهستندکه باهمین جلسات انجمن پاک زندگی میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش شیشه جز موادی هست که ترک کردنش خیلی خیلی سخته و حتی ناممکن(اینو یه روانپزشک تو تلویزیون می گفت ...
نظری که میزاری باعث میشه زندگی ی فرد باهاش تغییر کنه و تویی که نظر میزاری مسولشی اگر بنا به نظر شما جدا شه و بعدا مشکلی پیش بیاد هر اتفاقی بیوفته پیش خدا شما مسِولی الکی از دور نسخه جدایی کسیو نپیچ
ببین من پسرم شیشه ماده ایه که هرچی طرف بیشتر مصرف کنه ترک کردنش سخت تره دوست من میکشید ولی خب تونست با کمک خانوادش ترک کنه گرچه سخت بود ...نیاز به پشتیبانی روحی بالا داره