2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ما پارسال با یه تیبا تصادف کردیم بعد که پلیس اومد مارو مقصر دونست فرداش که شوهرم با اون یارو رفته بود بیمه فکر کن یارو خیلی راحت برگشته بود به شوهرم گفته بود ببین داداش من دزدم یعنی قبلنا دزد بودم الان ساقی ام خودمم گل میکشم بعد به شوهرم هم گل تعارف کرده بود.  شوهرم گفته بود مرسی داداش ما خودمون گلیم 😂گل چیه بچه ها چه جوریه؟ 

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
بچه ها ما پارسال با یه تیبا تصادف کردیم بعد که پلیس اومد مارو مقصر دونست فرداش که شوهرم با اون یارو ...

ببیند عوضیا از هر فرصتی برای تجارت کثیفشون استفاده میکنن جامعه خیلی خراب شده 

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
يعني ميتونم تركش بدم؟؟؟

اینطورکه شما گفتیدانگارمدت زمان زیادی نیست که شروع کرده واثرزیادی رومغزش نذاشته پس میتونه بهترترک کنه ولی شماهم بایدصبورباشیدوکمکش کنید

اعتیاد یه بیماریه وممکنه برای خیلی ازافرادبخصوص اونایی که ادمای احساسی هستندپیش بیادشما بایدبامحبتتون خلاموادوبراش پرکنیدانشاالله که موفق میشیدمن مطمئنم

یه چیزی بگم امکان نداره بشه  شیشه رو ترک کرد 

شاید اینجا بگن کمکش کن و ترکش بده اینا نظرات تقریبا محال و بیخودیه و نشدنی اگه هم بشه نود و نه درصد برمیگرده باز 

خودت رو گول نزن یا جدا شویا بپذیر که تا اخر عمر باید با یه مرد شیشه ای زندگی کنی فقط لطفا بچه نیار

اینطورکه شما گفتیدانگارمدت زمان زیادی نیست که شروع کرده واثرزیادی رومغزش نذاشته پس میتونه بهترترک کن ...

اره ميگم مدت كمه ....شوهرم خيلي احساسي ...نه نميتونه بگه اين بلا سرش اومده

نظری که میزاری باعث میشه زندگی ی فرد باهاش تغییر کنه و تویی که نظر میزاری مسولشی اگر بنا به نظر شما ...

الان تو خیلی حالیته!!!!

پس برو یکم تحقیق کن بعدا ایراد بگیر ادم از یه فرد شیشه ای جدا شه خیلی بهتر از زندگی با ادم توهمی و روانیه

پس فردا اگه توهم بزنه و بلایی سر این بنده خدا بیاره شما جوابگو هستی