2777
2789

ديشب با دوستاى شوهرم رفتيم بيرون شام، جوجه سفارش دادم، رستورانشم مثلا درست حسابى و گرون بود، شب برگشتيم خونه خواستم بخوابم ديدم خوابم نميبره حالت تهوع شديد دارم، بيدار شدم اومدم بشينم اونقد بالا آوردم كه سر درد شدم، اسهال استفراغ شديد گرفتم بخاطر غذاى ديشب، تا ٥ صبح ميپچيدم به خودم تا رفتيم بيمارستان، دكتر اورژانس رفتم گفت چون درد شكم دارى بايد برى زايشگاه معاينه برى شايد علائم زايمانه، رفتم زايشگاه خواستن معاينه كنن نزاشتم گفتم هنوز مونده تا زايمانم، گفتن ربطى نداره احتمالا زودتر دارى زايمان ميكنى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه آخر بارداریه دیگه 

تموم‌ میشه این دوران و اوایل دنیا اومدن نینی انقدر چالش برانگیزه که دلت برا همین روزا تنگ میشه😉

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

گفتم زنگ بزنين دكترم اگه گفت لازمه معاينه كنيد، گفت پس نوار قلب ميگيريم اگه مشكلى نبود به دكترت زنگ ميزنيم، نوار گرفتم مشكلى نداشتم زنگ زدن به دكترم گفت نميخواد معاينه بشه ظهر بياد مطبم

اینکه میگید زنگ زدم دکترم یعنی چه😓😓دکتر من که فقط شباتومطبه اونم منشیش جواب میده.شما به کی زنگ میز ...

ب موبایلش لابد دگ 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

ديگه دكتر همونجا برام سرم با آمپول ضد تهوع نوشت، سرم زدم يكم جون گرفتم، رفتم خونه دوباره حالم خراب شد فشارمم ٨ بود اوضاعم داغون بود، ظهر رفتم دكتر خودم گفت هنوز وقت زايمانت نيست ولى آب بدنت كم شده، دوباره سرم آمپول قرص نوشت، دوباره اومدم خونه سرم زدم با آمپول

اینکه میگید زنگ زدم دکترم یعنی چه😓😓دکتر من که فقط شباتومطبه اونم منشیش جواب میده.شما به کی زنگ میز ...

دقیقا همه میگن من دردم گرفت به دکترم زنگ زدم

والا دکتر ما که فقط شماره مطبش بود اونم روزای زوج،همراهش رو فقط بیمارستان داشت ، بهش زنگ می‌زد.