من هفته ۳۷ بارداریم ...امروز برای مراقبت پیش دکترم رفتم که معاینه کرد و گفت دهانه رحم ۲ سانتی متر باز شده . انجام دادم گفت بچه مشکلی نداره ....درد اینا هم خیلی کم دارم ...یعنی ممکنه بچه بیاد؟
گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری 💕💕💕
من غروب سه سانت بود دکتر گفت تا دو سه روز آینده به دنیا میاد ولی همون شب به دنیا اومد
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خیلی خوب بوده که دو سانت باز شده .بچه اولته ؟من سر بچه اولم تو ۳۷ هفته دو سانت باز شده بود که ربع ساعته هم بچم دنیا اومد احتنالا زایمانت خیلی راحت باشه منم افتادم رو لک بینی بعد معاینه
انشاالله که راحته منو دکتر معاینه کرد گفت احتنالا زایمانت خیلی راحت باشه میگفت خیلیها باید کلی درد بکشن تا دو سانت باز شه ولی شما با اینکه زایمان اولته همین جوری دو سانت بازه همش میگفت پیاده روی کن ولی مواظب باش تو خیابون نزایی واقعا هم تجریش بالا بود من یک و نیم شب کیسه آبم پاره شد اگه ترافیک بود تو ماشین زایمان میکردم که یه ربع به دو هم بچم دنیا اومد یعنی اون دردهای اولیه رو من اصلا نداشتم خیلی هم هفته آخر پیاده روی میکردم
منم واقعا سر در گم شدم ...نمیدونم زایمانم نزدیکه یا نه
احتمالا یک الی دو هفته دیگه حتما زایمان کنی چون من سر دومی تا چهل هفته میرفتم همش یک سانت باز بود که دیگه چهل هفته رو تموم کردم و با آمپول فشار زایمان کردم شما هم تا میتونی پیاده روی کن که ان شاالله تا یه هفته دیگه زایمان کنی منم الآن بارداری سومم هست و ۳۷ هفته ام