2777
2789
عنوان

چه شب یلدای دلگیری در انتظارمه😑

1026 بازدید | 106 پست

چهارسال ازدواج کردم، فقط یه شب هم شوهرم بود هم پدرومادرم

امسال ک شوهرم با خانوادم دعواش شده(مثل سالای قبل)  و من بازم تنهام

خواهر و برادری هم ندارم

خونواده شوهرم هم تو یه استان دیگه ان کلا

امروز شوهر خواهرش بهم زنگ زد گف راضیش کردم زنگ بزنه خونوادتم واس یلدا بیان، داشتم از خوشحالی میمردم، تو نت دنبال دسر و کیک بودم

تا اینکه الان شوهرم بهم گف برا شب یلدا تدارک خوب ببین، از این ب بعد دو نفره هامون شاد تر باشه😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باخانوادت دعواش شده

تو پستای قبلیم هست دوستم

تقصیر شوهرم بود، گذشته ها رو پیش کشیده، ب بابام فحش داده و بی احترامی کرده

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
دونفره باشین خب..ما هم دونفره ایم

چند سال دو نفره باشیم؟

هر سال با خونوادم درگیره

پدرومادرم جز من کیو دارن؟

همه میرن پیش خانوادشون، منم بخاطر انتخاب احساسی ک داشتم موقع ازدواج همیشه باید تنها باشم