1992manokhoda مدیر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1114 عنوان خانواده ی شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 147 پست از کلمات یا اصطلاحاتی بگید که خانواده ی شوهرتان به کار می بزند و شما برای اولین بار که شنیدید تعجب کردید و معنایش رو نمی دانستید. 1397/09/26 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو10352 عضویت: 1393/12/29 تعداد پست: 16281 جاری من میگفت بشقابو از کابینت بگیر یا فلان چیزو از یخچال بگیر یا مثلا ابروهاتو نگرفتی من همیشه برام سوال بود این گرفتن یعنی چی بعدا فهمیدم تو گویششون گرفتن به معنای برداشتنِ پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
fatemesadst عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 مادرشوهر آبجیم هم میگن سفره رو ولو کن.یعنی پهن کن😆 این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
زریااااااا عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1688 خانواده شوهرم نشنیدم . اما تو خابگاه یه هم اتاقی داشتم به باباش میگفت بع بع اولین بار فکر کردم داره شوخی میکنه بعد گفت نه تو شهرمون اینطور میگن همه
fatemesadst عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2789 بچه ها به نظرم دوستاتون رو صدا کنین اینجا بیلن تعریف کنن خیلی باحاله این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
فافاطلا عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2343 اره یچی تو همون مایه هام میشه.لر ها چجور میگن روله.به بچه عزیز میگن دیگه. نه عزیزم روله یعنی بچه ولی معنیش با عشق گفتنه یعنی به جای اینکه بگن بچه عزیزم میگن روله ولی کره یه اصطلاحه مثلا کره رو یعنی حوصلتو ندارم برو یا کره بیلمو یعنی بیخیال ولمون کن
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13136 نه عزیزم روله یعنی بچه ولی معنیش با عشق گفتنه یعنی به جای اینکه بگن بچه عزیزم میگن روله ولی کره یه ا ... شاید تو ززبان شما اونجوری باشه.برا مادقیقا همون روله است کره گفتنمون.چند تا از بچه ها هم تایید کردن.شاید تو زبان شما متفاوته پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
فافاطلا عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2343 شاید تو ززبان شما اونجوری باشه.برا مادقیقا همون روله است کره گفتنمون.چند تا از بچه ها هم تایید کردن. ... شما کجایی هستین؟
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13136 شما کجایی هستین؟ خودم ترک.فامیل شوهرم میگن اینو که فارسن.البته روستاشون بین ساوه و قم پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
فافاطلا عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2343 خودم ترک.فامیل شوهرم میگن اینو که فارسن.البته روستاشون بین ساوه و قم آها خب ما خرم ابادی هستیم شاید متفاوت باشه ولی برا ما همیناست که بالا گفتم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64283 خانواده شوهرم نشنیدم . اما تو خابگاه یه هم اتاقی داشتم به باباش میگفت بع بع اولین بار فکر کردم داره ... اهل کدوم شهر بودن ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
زریااااااا عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1688 اهل کدوم شهر بودن یادم نمونده درست اما یادمه لک بودن یه لهجه ست که مال سمت ایلامه اونم توی یه شهر کوچیک بود اسمش یادم نمیاد
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64283 یادم نمونده درست اما یادمه لک بودن یه لهجه ست که مال سمت ایلامه اونم توی یه شهر کوچیک بود اسمش یادم ... اخه همشهریای ما هم همینطوری میگفتن ما اهل روستاهای شرق گلستانیم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
زریااااااا عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1688 اخه همشهریای ما هم همینطوری میگفتن ما اهل روستاهای شرق گلستانیم نه مال اونجا نبود مطمئنم.البته اینو بگم برام عجیب بود اما قابل احترام به هر حال لهجه اشونه .
avara عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2053 حاضرم قسم بخورم بیرجندی هستن خانواده شوهرتون این کلمه رو اینا بکار میبرن منم خیلی الرژی دارم بهش نه عزيزم ,ما شيرازى هستيم ,تو استان فارس هم اين کلمه زياد ميگن به شکل هاى مختلف ,ميگم که اونام انگار به مسخره ميگن,من که نميفهمم فازشون رو مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
1992manokhoda مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1114 ادم باید با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه الان من خانواده همسر جدیدم حرف زدنشون معمولیه هیچ اصطلاح خاصی ن ... موافقم باهاتون