2777
2789
عنوان

بیایددددددد تاخیر در پری و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 158 پست

سلام بچه ها.  من فکر میکردم باردارم. علائمی مثل لکه بینی. و حالت تهوع شدید بیحالی داشتم ۶روز هم عقب انداختم دردهایهفیف تیر کشیدن زیر دل و دل درد داشتم.  بیبی چک دادم منغی بود گفتم غیر ممکنه تمام علائم و دارم. رفتم دکتر  آزمایش گرفت منفی  بود. معاینه کردن عفونت نبود و سونوی واژینال دادم. همه چی سالم بود. وقتی برگشتم. خوب بودم ولی غذا نمی تونستم غذا. بخورم صبح حالم شدید بد شد معده درد و سینه درد گرفتم. فورا رفتم دکتر عمومی گفت معدت عصبی شده و سرم دادن. زدم و گفتن مشکل معده داری. 

دوستان اهمیت ندین. به بارداری اگر مشکلی ندارید ببینید خواست خدا چیه شاید اوضاع مالی کفاف نمیده. بلچه دار بشید یا با همسرتون مشکل دارید صلاح نیس پس. فکر نکنید و آروم باشید خودتونو درممان کنید اگر سالم بودید بسپاری د به خدا. شبتون خوش If you do not like where you stand, change it\n

سلام بچه ها.  من فکر میکردم باردارم. علائمی مثل لکه بینی. و حالت تهوع شدید بیحالی داشتم ۶روز هم ...

ممنون ک اینقد با حوصله جواب داددی گلم

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ماه

گلم شما صبح هم میتونید از بی بی چک استفاده کنید ایشالا باردارید

که اگه نبودید تشخیص بدید و به دکترتون بگید شاید کیست به وجود اومده باشه

زیاد بیخیال نباشید عزیزم

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
گلم شما صبح هم میتونید از بی بی چک استفاده کنید ایشالا باردارید که اگه نبودید تشخیص بدید و به دکترت ...

بخدا دفترچه بیمه ندارم و اصن حوصله ندارم برم دکتر . ی مدته شوهرم بیکاره .

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰
بخدا دفترچه بیمه ندارم و اصن حوصله ندارم برم دکتر . ی مدته شوهرم بیکاره .

خب چون شرایط شما یکم سخته

در بی بی چک زدن تعجیل کنید تا جوابتون رو بگیرید

با یکماه تاخیر به نظرم الان با اینکه ادرار صبح هم نیست تست بدید مشخص میشه

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن