سلام شبتون بخیر،امروز اینترنتی سفارش لباس دادم جنسو تحویل تیپاکس دادن از تیپاکس هم برام اس ام اس اومد که جنسمو دریافت کردن،میخواستم بدونم چند روزه میرسه اخه من گفتم تا سه شنبه شب باید برسه،درضمن من اصفهان هستم فرستنده آباده شیراز،ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
واقعا؟اخه نمیدونم چرا گفتن اول میره تهران بعد میاد اصفهان،تعجب کردم از آباده تا اصفهان 218 کیلومتر ه ...
نمی دونم. شاید برای اینا باید اینجوری باشه. از سایتای زیادی خرید کردم. تو شهرای مختلف بودن. از بامیلو هم خرید می کردم همیشه با تی پاکس می فرستادن. اونا تهران بودن ولی من شهرای مختلفی بودم. معمولا قبل از ظهر ارسال می کردن...همیشه یه روزه رسیده مگه این که به هر دلیلی ارسالش دیر بشه. تی پاکس خیلی مرتب کار می کنه.
یه بار از بندر عباس تا شمال دو روز بعد رسید...دو روز طولانی ترین حالت ممکن بود
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
بسته تهران به تهران رو ۴ روزه نیاوردن! راننده در کمال ارامش میگه نرسیدم بسترو تحویل بدم! بسته برمیگرده انبار، معلوم نیست دوباره کی از انبار دربیاد! کارشناسش گفت من با آژانس براتون ارسال میکنم، تا ۱۲ شب بیدار بودم ولی نفرستاد! همش میگن پیگیری میکنیم ولی هیییبچ اتفاقی نمیفته! سر کار میذارن مردمو و میخندیدن! بستتو بدی به تیپاکس، دیگه نمیبینیش!