2777
2789
عنوان

1000تاسین زرن اخه چجوری کمک

56 بازدید | 3 پست

میخام از ی کانال خرید کنم شرط خریدش اینه ک پیامشو پخش کنم و1000تاسین بخوره ولی من ن کانالی ن گروهی ونه حتی انقددوست دارم چکنم 7روزم بیشتروقت ندارم

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند
فک کنم کاناله الکیه منم گول خوردماااا...یه رباتایی هس سرچ کن تو تل گرام بازدید زدن میاد..راحت میتونی ...

چطوری میشه توضیح بدی

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میشه توضیح بدی

سرچ کردم فهمیدم ممنون.البته منم شک کردم بهشون