2777
2789
عنوان

یه سوال پزشکی

149 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من چند وقتیه یکدفعه احساس سرمای شدید توی کل و بعضی وقتها یک نقطه بدنم و مور مور شدن میکنم گاها حس سر گیجه هم دارم بخصوص‌وقتی‌از جامبلند میشم پرش پلک و بی اشتهایی خیلی زیاد دارم که به محض خوردن هر چیزی حالت تهوع و گاها استفراغ میکنم و هنگام قورت دادن حتی ببخشید بزاقم صدای شدید توی گوشم حس میکنم 

میشه کمک کنید 

مرسی

نه توآنی که همانی نه من آنم که تو دانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص آهن و ویت دی بخور ببین بهتر نمیشی

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

حتماٌ برو پیش پزشک. ممکنه هیچی نباشه، اما می‌تونه علامت بیماری دیگه‌ای هم باشه مثل کم‌خونی و... برو برای پزشک عمومی توضیح بده، لازم باشه آزمایش برات می‌نویسه و ارجاع می‌ده.

کمبود آهن شاید داری .منم وقتی کم خون میشم سرگیجه میگیرم و پلکم میپره 

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!