2777
2789
عنوان

لتروزول بدون اچ سی جی

575 بازدید | 17 پست

سلام تحت نظر دکتر لتروزول مصرف کردم، امروز سونو دادم، فولیکول ۱۸ داشتم، اما دکتر گفت نیازی به آمپول آزادسازی تخمک نیست، گفتند بعضی اوقات آمپول تاثیر منفی داره تا مثبت، میشه لطفا تجربیاتتون رو در اختیار من هم بذارید، ممنون دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لتروزول خوردم از شب سوم يدونه تا ٥شب فوليكولمم همين ١٨،١٩بود امپولم نزدم اقدام كردم همون ماه اولم باردار شدم ولي خدا نخواستو بچم مشكل داشت سقطش كردم انشالله كه خدا بهت يه بچه ي سالم بده

چرا بعضی دکترا کلومیفن میدن بعضی لتروزل فرقشون چیه کدوم بهتره؟

لتروزول احتمال دوقلوزایی کمتری داره و ظاهرا مشاهدات نشونه اینه که لتروزول بهتر جواب میده.....البته برخی از دکترها با کلومیفن شروع می کنند اگر جواب نداد میرن سراغ لتروزول، خب سن، وضعیت تخمدان، رحم، ذخیره تخمدان و.....در انتخاب دارو موثره

سلام منم این ماه لتروزول خوردم از روز ۵ شبی یکی ولی کیت تعیین زمان تخمک گذاریم اصصصصصلا دو خط نشد در حالی که قبلا سونوی فولیکول که دادم دوتا فولیکول به سایزهای ۱۸ و ۲۱ داشتم اندومترمم خوب بود ولی باردار نشدم این ماه که دکتر لتروزول داد اصلا کیت ها دو خط نشدن کلا نفهنیدم چی شد بعدشم الان دو روز دارم به مری الان چند روزه مرتب تب دارم تب که چه عرض کنم گُرررر میگیرم نفسم بند میاد و همش خواب آلوده هستم و حس میکنم حوصله هیچ کاری رو ندارم و مرتب خوابم میاد روز ۸ پری و ۱۳ ۱۵ هم رابطه داشتیم یعتی ممکنه؟

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

منم لتروزول مصرف کردم.فولیکولام خوب بود.نزدیکی داشتم والان منتظرم ببینم نتیجه چی میشه.7 روز مونده ب پری..خیلی ناراحتم هرکاری میکنم بیخیال شم نمیشه.خدابحق سیدالشهدا حاجتمونوبده

سلام منم ازشب سوم پریود شبی2تالتروزول خوردم تا5شب دیروز که وسط سیکلم بود آمپولhcgزدم صبحش اقدام داشتم بعدش رفتم آمپول زدم 2روزه ازامپول میگذره خیلییی تشنه میشم دهنم خشکه خشک میشه از عوارض امپوله؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘