2777
2789
عنوان

خون در مدفوع نوزاد. چیکارکنم

114 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امروز دوبار تو مدفوع پسرم( پنجاه و دو روزشه) دیدم.حالا چیکار کنم .دلیلش چیه؟ریفلاکس هم داره.خیلی گریه میکنه.دکتر گوارش کودک زنگ زدم فردا نوبت نداشت میتونم دکتر متخصص اطفال ببرم؟به نظرتون دکتر اطفال میتونه خوب تشخیص بده؟دکتر عتیق پور رو کسی میشناسه؟کارش خوبه؟

این نیز بگذرد

متخصص اطفال ببر بهتر هم هست

اول از همه میفرستت آزمایشگاه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شیر خودمو میخوره

تست حساسیت ازش میگیرن ولی یحتمل به پروتوئین گاوی حساسیت داره تمام لبنیات گوشت گاو و ... باید قطع کنی تو میوه ها هم گوجه فرنگی و ... دختر منم رفلاکس داره درکت میکنم

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
تست حساسیت ازش میگیرن ولی یحتمل به پروتوئین گاوی حساسیت داره تمام لبنیات گوشت گاو و ... باید قطع کنی ...

آخه اینارو رعایت میکنم و استفاده نکردم

این نیز بگذرد

حالا خدا رو شکر با راهنمایی دوستمون فهمیدی مشکل کجاست و حاد نیست. عنوانتو خوندم داشتم خیلی ناراحت شدم. این حساسیتها اغلب به مرور درست میشن. خدا رو شکر چیز حادی نیست