2777
2789

همینطور داره میاد پایین. الان301 شده

مامانم اینا برای خونه خریدن میخوان بفروشن.. پیش یه طلا فروش آشنا رفتیم گفته فعلا صبر کنید ماهم نهاااایتا دیگه بتونیم تا 10 روز دیگه صبر کنیم

به نظرتون ازین پایین تر میاد ینی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم میخوایم بفروشیم خونه بخریم، امیدوارم بره بالا 😐 هیچی معلوم نیس توو این مملکت

عجب آدمای مملکت مارو ببین امیدواری بره بالا واسه منفعت خودت؟ پس ما تازه عروسا چی میشیم ک سرویس طلا باید ب دلمون بمونه؟ ازاین دعاها نکن دوست گرامی

💜بهتــرین هـا هـنوز تـو راهـــن💜

حالا مگه تو ده روز چقدر می تونه افزایش قیمت داشته باشه؟؟

بنظرم نوسانش اونقدر نیست که زیاد بره بالا تا ده روز دیگه

حالا خود دانید

ایشالله ک بیاد پایین در کل😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
عجب آدمای مملکت مارو ببین امیدواری بره بالا واسه منفعت خودت؟ پس ما تازه عروسا چی میشیم ک سرویس طلا ب ...

وااا، شما دعا کن بره پایین خب. معلومه هرکی به فکر منفعت خودشه. انگار من گفتم بره بالا اونم کشید بالا. 

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
وااا چه منفعت طلب یکمم به فکر منفعت جمعی باشین 

منفعت یه جمعی هم در بالا رفتنه، من به فکر اون دسته هستم 😊 شما دعا کن بره پایین واسه اون جمع دیگه.

وااا، شما دعا کن بره پایین خب. معلومه هرکی به فکر منفعت خودشه. انگار من گفتم بره بالا اونم کشید بالا ...

من دعا میکنم هرچی به صلاح مملکته همون بشه ، اگه اونقدی داشتم ک با فروشش خونه میتونستم بگیرم ، ی دعایی برای اونایی که ندارن میکردم ، نه اینکه دعاکنم بره بالا که خودم بتونم خونه ی بهتربگیرم 😉

💜بهتــرین هـا هـنوز تـو راهـــن💜
من دعا میکنم هرچی به صلاح مملکته همون بشه ، اگه اونقدی داشتم ک با فروشش خونه میتونستم بگیرم ، ی دعای ...

موافقم 

لابد اونایی هم که خونه دارن دعا کنن خونه بره بالاتر تا وضعشون بهتر بشه خوب مستاجرا هم نتونن بخرن

یه بنده خدایی میگفت طلا برع بالا طلاهام بیشتر بی ارزه همسر گفت چه فایده وقتی ارزش پول کمتر میشه هر روز

به نظر مبشه حای اینکه بگیم کاش طلا کرون شه بگین امیدواریم همه چیز ارزون شه و ملک هم ارزون شه و مستاحرا راحت بخرن دیکه نیازی به فروختن طلا و آرزوی بالا رفتنش و نداشته باشن 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
من دعا میکنم هرچی به صلاح مملکته همون بشه ، اگه اونقدی داشتم ک با فروشش خونه میتونستم بگیرم ، ی دعای ...

اگه شما هم مستاجری میکشیدی و هر سال غصه ی پیدا کردن خونه رو داشتی مطمئنا با من هم عقیده بودی. پس لطفا عزیزم قضاوت نکنیم بهتره همدیگه رو، هرکی مشکلی داره برا خودش. با دعای من و شما هم چیزی تغییر نمیکنه توو این مملکت.