2777
2789
عنوان

بچه ها چرا اینجوریه

107 بازدید | 8 پست

من دوتا دختر دارم خواهرم یکی بعد برا دختر خودش لباسای قشنگ میگیره برا دختر من اباسای زشت پسند میکنه میخواستیم بریم روضه لباس دختر خودش عوض کرده بوده حتی از کانال سفارش داده بوذ بعد ب من میگفت نمیخواد حاضرش کنی باهمون توخونه ای بیارش براکوچک هم ی شلوار زشتی انتخاب کرده بود ک حالت بد میشد بخدا چرا اخه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

رقابت،،،خیلی بده،،خیلی زیاد شده متأسفانه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

🤔من خواهر ندارم. ولی اگر هم میداشتم، برا بچه‌اش همونجوری بودم که برا بچه خودمم. شاید بچه‌های شما خوشگلتر و تو دیدترن. آره؟ 

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خواهرت باید برای بچه تو لباس انتخاب کنه؟تو خودت مادرشونی چیزی که صلاح میدونی انتخاب کن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
🤔من خواهر ندارم. ولی اگر هم میداشتم، برا بچه‌اش همونجوری بودم که برا بچه خودمم. شاید بچه‌های شما خو ...

کوچیکم خوشگل هس وبزرگم خیلی ناز نازی باهر کی دوست نمیشه ولی دختر اون باهمه صحبت میکنه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
چرا ازش نظر خواهی میکنی؟؟؟؟ خودت لباسای شیک تن بچه هات بکن.

میگم بزرگتر من بخدا همیشه چیزای خوشگل برا دخترش انتخاب میکنم

برعکس خواهر من هممش میگه چرا اون لباس حوشگلش رو تنش نکردی؟اون یکی هم که خودش میره برمیداره لباساشونو عوض میکنه...خواهر شمام شاید منظوری نداره...

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
برعکس خواهر من هممش میگه چرا اون لباس حوشگلش رو تنش نکردی؟اون یکی هم که خودش میره برمیداره لباساشونو ...

شاید