2777
2789

یه کتایون نامی هست که وکیله اونجا ساکنه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره بعد یه مدت همه اونجا میشناسن همدیگه رو

محیط کوچیکیه و گرما کلافه کننده است

کلا من نمیپسندم هم اب و هواشو هم خشکیش رو هم دلگیریو کوچیکیش رو

مرجانی سابق هستم... قربون دستت جانماز مارم آب بکش

یکی از فامیلامون اونجاس معایبش اینه که خیلی دل گیره و هواش به شدت گرمه و اینکه دل گیر بودنش خیلی بده فقط نزدیکای عید شلوغه بقیه مواقع خیلی بده☹☹امکانات تفریحی بیشتر نسبت به رفاهی داره و برای موقعیت های شغلی خوبه😊پول خوب میشه در آورد😊

من کیش زندگی نمیکنم ولی اونجا خونه داریم شهر بسیار آرومیه و آرامش داره بدون دود .ترافیک هوای خوب خیل ...

خانوادم ایران نیستن اما خانواده همسرم اینجا هستن.ببخشید میپرسم اینکه اونجا بشه خونه خرید و گاهی اوقات رفت و استفاده کرد بنظرتون خوبه؟

سال اول خیلی خوش میگذره بعد اون  همه میان خونتون برای شب موندن و...........

ارهه دقیقا. مشکل شهرهای تفریحی همینه. صد پشت غریبه یکهو باهات فامیل درجه یک میشه و توقع داره هفته هفته تو خونت بار بندازه. چون مفت و مجانیه. مخصوصا اونم کیششش

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری