2777
2789
عنوان

شوهر سرد مزاج

23491 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها من شوهرم واقعا مرد خوبیه و خیلی هم آدم احساساتی هستش فقط از نظر جنسی من واقعا در عذابم من گرم مزاجم خیلی حرف زدیم راهکار امتحان کردیم و حتی خیلی دعوا کردیم ولی درست بشو نیست من چیکار باید بکنم؟از اول سال ازدواج همینطور بود هفته ای یه بار ببخشید که اینو میگم هفته ای یه بار و حالا 3 سال از ازدواجمون گذشته و شده دوهفته یه بار واقعا عذاب میکشم بیشتر من پیش قدمم لطفا نگین که تو پیش قدم نشو انقد به خودم فشار آوردم و نرقتم اما در آخر بازم این منم که بازنده میدان هستم چون شوهرم عین خیالشم نیست و حتی دوستم داره که من طرفش واسه 

رابطه نمیرم بچه ها من واقعا عذاب میکشم چیکار باید بکنم خیلی منو دوست داره ولی از لحاظ رابطه من رو اونطور  تامین نمیکنه با اینکه آدم مذهبی هستش ولی نمی تونه به تعهدات زناشوییش عمل کنه خودشم میگه نمیتونم چیکار کنم علاقه ندارم 😔

خب ی کاری کن سعی کن براش غذاهای گرم بدی مثه زنجبیل و دارچین و عسل و انار میگن برا مرد خیلی خوبه

ماست و برنج و ماکارونی رو کم کن یا تو اینا زنجبیل بریز 

انشاالله تاثیر کنه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغیر طبع بده گرمیجات بده بخور

فقط اونایی ک الان میان میگن خوشبحالت شوهرما هروز میخواد و هرساعت میخواد 😐😐یاداوری کنم اینجا مردم هست مراعات کنید

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

ژنتیکه درست نمیشه 

شوهر منم دو بار تو هفته بیشتر نیست اونم با اجبار من !!!!🙄🙄🙄

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
تغیر طبع بده گرمیجات بده بخور فقط اونایی ک الان میان میگن خوشبحالت شوهرما هروز میخواد و هر ...

😂😂😂😂😂من توپم پر بود 

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
شاید خسته میشه. ساعت کاریش طولانیه؟  تقویتی و گرمی بهش بده

آره از ساعت 7 میره اداره تا ساعت 5 عصر بعدشم میره باشگاه تا ساعت 7 واسه شام میاد خونه بیشتر هم به خاطر کاره ولی خوب منم شاغلم و مثل اون تا ساعت 4 نمیام خونه ولی بازم دلم میخواد رابطه داشته باشم

پیاز و تخم مرغ باهم درست کن بده بخوره.خرما گردو.موز .چاییت حتما بادارچین یا هل و یا زعفرون باشه.

اووووم گرمیجات دیگه کلا

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

بعضیا اینطورین. مثلا کار زیاد دارن، یا درگیری ذهنی دارن. می‌دونی که از نظر علمی هیچ بازه زمانی براش تایین نشده. حتی اگه در یک سال هم رابطه نباشه، نمیشه بهش بگیم مشکل....بیشتر وقت هایی که ذهنش آزاده باید ببینی چجوریه..مثل تعطیلات عید...

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
تغیر طبع بده گرمیجات بده بخور فقط اونایی ک الان میان میگن خوشبحالت شوهرما هروز میخواد و هر ...

آفرین نمیدونن از این ور یه خانوم چقد عذاب میکشه از سرد مزاجی همسرش

بیشترش از خستگیه.

یه مدت تنظیم کن شب زود بخوابه که تا ۷صبح حداقل ۸ ۹ ساعتی خوابیده باشه اگه درست نشد فکر چاره باش.

منم مثل توام شوهرم یه مقدار سرده ولی بیشتر واسه خستگیه ۵ میره ۷ برمیگرده کارشم واقعا سنگینه.

اما روزایی که استراحت کرده و خسته نیس خودش میاد طرفم.

💏
دو بار در هفته کمه؟😐

بله 

بعضیا دوبار در روزه 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .