2777
2789
عنوان

اگه طلا نداشته باشیم برا مهمونی چکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ي فاميل داريم ميلياردرن خانومه الان ٤٢سالشه چندروز پيش تو عروسي اومده بود ي گوشوراه كوچولو ي گردنبند ظرف ي حلقه دستش بود فقط 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ولی خدا به دور خیلی بده یه عمر پشت سر ت حرف میزنن و مسخرت میکنن   ، بیخیال به کسی چه مربوط  

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

اشکال نداره از طالاهات استفاده کن لباس که به رنگ پوستت بهت میاد و روی بدنت میشه بپوش نیازی خیلی گرون ومجلل باشه ارایش ساده و شیک که بهت بیاد خوشگلت کنه به لباست هم بیاد لبخند بزن و صاف بایست و خیلی خوشگل رفتار کن و حرف بزن بهت خوشبگذره😘❤😍

عزیزم برات مهم نباشه که اونا چقدر طلا دارن و شما کمتر داری

به فکر شادی خودت تو عروسی باش دوست خوبم منم طلا ندارم

و اصلا برام مهم نیست فدای سرت میتونی بدل هایی استفاده

کنی که خیلی شبیح طلا هستن و کسی متوجه نمیشه گلم

من خیلی طلا دارم اما باورت نمیشه اصلا نمیندازمشون تا حالا هم هیچی نشده فک کن داریو نمیندازی ! آقا ب کسی چ!من دوست ندارم از خودم چیزی آویزون باشه حلقه عروسیمم ب زور میندازم ب خدا ! ساعت که مرگمه ! گردنبند از اون بدتر ! مگه عروسی دعوت شم شوهرم بگه بابا ی چیزی بنداز ! از قصد لباس یقه بسته میپوشم که گردنبند نخواد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

من طلا زياد دارم ولي غير از عروسي ها اصلا استفاده نميكنم درحاليكه اكثر جاهايي كه ميرم خانوما طلا ميندازن شمام ننداز يا مثلا گردني بنداز و حلقه ت هيچ اشكالي هم نداره خيلي هم شيك و دخترانه س

این نیز بگذرد