2777
2789
عنوان

بخدا من بی تقصیرم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 31717 بازدید | 79 پست

شما 20سالته خیلی سنت کمه اینکه درگیر احساسات بشی طبیعیه ولی دور و برت نگاه کن دوستات رو ببین که با پسرهای مجرد دوستن. تو هم باید با یه ادم خوب و ججرد تحصبل کرده با خانواده دوست بشی خودت رو بالا بدون و پیش این انسانها مغرور باش، بهت گفتم حتی در حد حرف زدن هم نبینشون 

این مرده خودش رو خیلی دسته بالا گرفته فک میکنه کیه اینقدر بی عرضه بدرد نخور بوده که یه بنده خدا رو که کلی براش مشکل پیش امده بود بهش انداختن  شما هم اصلا نباید فکرت درگیرش باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مرده خودش رو خیلی دسته بالا گرفته فک میکنه کیه اینقدر بی عرضه بدرد نخور بوده که یه بنده خدا رو ک ...

ممنون از صحبتاتون🤲🏻❤چشم

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻

عزیزم شدیدا بی محلی کن و ببندش به بدترین فحش ها تا مطمئن بشه دوسش نداری.... باید این حس بهش منتقل بشه میفهمی؟؟؟ وقتی ایمان اورد که نمیخواییش و دوسش نداری ولت میکنه.... البته بگم بی محلی در حد لالیگا باید بکنی... دیگه اصلا پیامهاشو بازنکن که سین بخوره.... شمارشو بذار بلاک لیست... شمارع ناشناس هم ج نده.... نه رد تماس بده و نه جواب بده.... همین...خودتو از صفحه روزگار محوکن طوریکه طرف فکرکنه مردی.... البته بلانسبت.... فقط بگم اینجوری میتونی از شرش راحت شی....

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋