این بیماریها اتفاقا اگر سریعتر و در کودکی درمان بشن خیلی بهتره. خب شاید بی ربط باشه ولی دو تا از آشناهای ما بچه هاشون فوق شیطون بودند بردن پیش روانپزشک و کلی تشکر کرد که چه کار خوبی کردین که از کودکی اوردینشون دکتر بعد بهشون دارو داد.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با دارو کنترل می شه دیگه.باید تا اخر عمر دارو بخورن؟ یا نه؟
ب
آره اگه دارو نیاز داشته باشن حتما باید ببخورن، بعضی از اختلالات اگه ی مدت دارو بخورن دیگه نیاز نیست که همیشه مصرف کنن، ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که اختلال درست تشخیص داده بشه باید حتما چندتا متخصص درست و حسابی ببینن که به تشخیص درست برسن
دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و .... http://file-marketing.blog.ir