2777
2789

تعداد رای : 28
نظرسنجی
فنسی
8
28%
پانی
12
42%
دانیا
2
7%
کی کی
6
21%
يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

اسم هندی براش بذار

مثلا آشواریا 😂

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم هندی براش بذار مثلا آشواریا 😂

اتفاقا دنبال اسم هندی بودم دانیاروپیداکردم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
اتفاقا دنبال اسم هندی بودم دانیاروپیداکردم

😄😄😄مایسا هم خوبه

البته هندی نیس

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ب قیافش فنسی میاد😁

واسه سالگردازدواجمونه امشب اومده خونمون ولی ازوقتی اومده هیچی نمیخوره

مادام 

مادمازل

روکوکو

این اسم ها هم جالبن

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
😄😄😄مایسا هم خوبه البته هندی نیس

اره اصالت هندی نیست اصلا

جنیفر به نظرم میاد بهش

دقیقا منم همش فکراسم لوپز بودم😂

واسه سالگردازدواجمونه امشب اومده خونمون ولی ازوقتی اومده هیچی نمیخوره

چند وقتشه؟؟؟

از فردا میخوره روز اول شاید غریبی میکنه ولی خوکچه ها شکمو هستن حالا ببین چجوری پرخور میشه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"