چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀 وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐 🍁☺ تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چند وقتشه؟؟؟ از فردا میخوره روز اول شاید غریبی میکنه ولی خوکچه ها شکمو هستن حالا ببین چجوری پرخو ...
خرگوش وگربه نگهداری کردم اوناروز اول ازمنم بیشترمیخوردن این نمیخوره فقط درمیره زیر مبل تامیام بگیرمش میره اون سرمبل دوساعت بهش خندیدم پسرموکه میبینه میپره بغل من که اون بهش دست نزنه نپرسیدم ازشوهرم سنشو
يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
گربه مگه میتونه خوکچه بخوره؟!خوکچه خیلی بزرگ و سنگینه...بچه بود خوکچت؟
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
بینهایت عالین تجربه خوکچه ندارم شاید اینم مثل اون باشه ولی اون خیلی بازیگوش بود بامن میخوابید نزدیک صبح که دستشویی داشت اروم گاز میگرفت میبردمش حیاط دستمو میکوبیدم زمین اونم کارموتکرارمیکرد بدوبدو بالا پایین میپرید
يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین