2777
2789

بعد که معرفی کردید مدال بگیرید 

خوب میتونید شروع کاراگاهیتونو با یه سوال مودبانه شروع کنید نه له کردن کل تاپیک 

خیلی زیاد میبینم این موضوع رو تا یه سوالی پیش میاد بعضی ها زود میان میگن تاپیکای قبلیشو خوندم دوروغ میگه باور نکنید یا مثلا عه دیشب که نود نداشت که میگی شوهرم نود میدیده سرکاریمو اینا پسر بچنو وای اخه همون پست اول ؟؟؟؟ 

واقعا تو زندگی های خودتونم همون اول یه سوالی پیش بیاد یا یه ابهامی توی سرتون همه چیرو میبرید زیر سوال؟؟؟؟؟ 

خوب سوال بپرسید محترمانه 

شما که بر همه چیز اگاه نیستید 

شاید ربط هایی در ماجراها وجود داره که به نظر اصلا نیاد 

دیروز یکی عقد کرده 

کاراگاها اومدن میگن اومدن میگن سرکاریم دوروغ میگه این چند ماه پیش گفته بچه دارم گفته شوهرم ال شوهرم بل وااااا دوستان عزیزان بنده شما رو دعوت میکنم به ارامش 

به محترمانه سوال پرسیدن

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

آدم‌میاد ‌درد و دل کنه حداقل یکی هست  که بخواد برچسب دروغ گویی بزنه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب سوال پیش میاد 

ولی این جو اصلا سالها پیش نبود تو نی نی سایت جدیدا خیای بی ادبانه حمله میکنن و این جو رو سنگین میکنه و صمیمیت کم میشه 

بعضی ها فقط اینجا رو دارن 

بعضیا بار دومشونه ازدواج کردن بعضیا هر فوتبالی باشه فکر میکنن نوده 

بعضی ها یه هو بعد یه تاپیک غم الود دلشون میخواد تاپیک شاد بزنن سرگرم بشن 

بعضی هام شوخی میکنن 

واقعا...من ی سوال پرسیدم تو تاپیک همون خانومه گفتم مگه نود داره اونم ن برا مچ گیری برام سوال شد اگه داره برم ببینم همه اومدن میگن ب نکته ی ظریف اشاره کردی😑😐

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خوب سوال پیش میاد  ولی این جو اصلا سالها پیش نبود تو نی نی سایت جدیدا خیای بی ادبانه حمله میکن ...

دیدی اونجا منو به فحش کشیدن فقط واسه اینکه گفتم اصلا مهم نیست.بی ادبی نکنید.زندگیشونو شخم نزنید.کلا مرزهای بی شعوری امروز جابجا شد تو اون تاپیک و خیلیا روخوب شناختم.