2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو سال پیش سقط فراموش شده داشتم. تازه صدای قلبشم شنیدم.یادم اومد چقد گریه ک دم تو سونوگرافی  ...

فراموش شده یعنی چی؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان،هی چرخ بزن در منو دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دو قلب دارد ضربان😍

بچه ها ممنونم از همتون  دلداریم دادین.. خیلی اون لحظه که فهمیدم حالم بد بود.. خداروشکر.. الان خوبم.. خیلیا پرسیدین سقط فراموش شده چیه.. سقطی که مثل سقط های معمولی نیست.. کم کم با خونریزی اروم اروم دفع میشه جوری که تا سونو نمی رفتم متجه نمیشدم از بین رفته.. فقط سونو میتونه تشخیص بده که نیست.. این جور شرایط یا رشد نمیکنه جنین یا ضربانش قطع میشه..

منم دو سال پیش سقط فراموش شده داشتم. تازه صدای قلبشم شنیدم.یادم اومد چقد گریه ک دم تو سونوگرافی  ...

منم خیلی گریه کردم تو سونو بغض داشت خفم میکرد.. اومدم تو ماشین زدم زیر گریه..😔😔خیلی بده.. چه ارزو ها که نداشتم براش.. ولی توکل به خدا حتما تقدیر این بود..