2777
2789
عنوان

تشخیص روز تخمک گذاری

224 بازدید | 25 پست

سلام لطفا جواب منو بديد خیلی گیج شدم من. از روز 11پریودیم تا سه روز حدودا ترشحات لیز و لغزنده دارم اما کیت منفی نشون ميده. از روز 15که کلا ترشحات قطع ميشه کیت کم کم دو خط ميشه. اصلا نميدونم چ کنم روز تخمک گذاری من چ زمانی هستش. چرخه هم تقریبا 27روزه هستش البته گاهی 26یا 28روز هم ميشه. توروخدا کمک کنید حسابی گیج شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو روز بعد پری اقدام کردم همون اولم حامله شدم

ینی  تو کل ماه تا پریود بعدت اقدام نداشی؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

کیتو چن خریدی؟مارکش چیه؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

من دارم دق میکنم اینماه میخواستم اقدام کنم ولی از روز 9 سیکل همش ترشحاتم لکه داره 

نمیدونم میشه حین لکه بینی اقدام کرد یا نه

روز 10 سیکل کیت گذاشتم هاله افتاد دیگه نیفتاده

😭😭😭😭😭😭😭😭

توروخدا بگید چکار کنم

من مارک مدیکور خریدم 10تومن

یبار استفاده میشه؟؟مث بی بی چکه؟؟

من دارم دق میکنم اینماه میخواستم اقدام کنم ولی از روز 9 سیکل همش ترشحاتم لکه داره  نمیدونم میش ...

ما همدردیم عزیزم من که ديگه بیخیال کیت و لکه میشم چن روزی بعد پریود اقدام میکنم مث همین دوستمون توکل به خدا