2777
2789
عنوان

با روضه ی علی اصغر زار زدم ..

1763 بازدید | 44 پست

زجه زدم ... دستمو گرفتم جلو دهنم بلند گریه کردم ..

چرا خدا به من بچه نمیده ..چرا منو لایق نمیدونه . خوشبحالتون مادر شدید خیلیاتون . خیلی هاتون میگید سخته بچه داری شیطنت میکنه سرمون میره ...

آخ من چقد جای شلوغی هاشو تو روزمرگی های زندگیم خالی میبینم . اون دست کوچولویی ک اروم ب حالت تنبیه میزنید روش رو من حسرت دارم بگیرم تو دستم ..

چرا نمیتونم ببینم منم بچم داره دندون در میاره دلم ضعف بره برای دندوناش چرا خدا به من نمیده . چرا دارن خیلیا و ناشکری میکنن که ما نمیخواستیم ولی من میخوامو نمیده . توروخدا نگید صلاح نگید حکمت . بسه این چیزارو خیلی شنیدم مرحم زخمم نیست این چیزا . من بچه میخوام . بچه مرحم زخمامه . قربون اون دستای کوچولوی بچه ها برم ک میبینم دلم ضعف میره ولی میشکنم تو خودم ک کاش منم بچه داشتم . کاش منم مادر بشم . حیف نیست من مادر نشم وقتی دوسالو نیمه یه کتونی کوچولو خریدم سایز صفر کلی باهاش حرف میزنم میبوسمش با اشک باز میزارم تو کمد لابلای لباسای کوچولوی دیگه ک از قبل گزاشتم رو قلبم کلی گریه کردم . من دکتر نمیخوام ،قرص نمیخوام ، حکمتو قسمت نمیخوام این حرفارو نمیخوام بچه میخوام ..

مادر خواب میدیدم دلم رو بردی...

سه چارتا دندون دراوردی...

با دست من غذا میخوردی ....

اما امشب دلشوره دارم گاهو بیگاه ..

لالا لالایی گل پونه ...

خدا خودش روزی رسونه ...

واااای خدا مردم خدا بسه خدا بسهههه توروخدا بسه ...

توروخدا نگید برو دکتر نگید حتما ی حکمتی هست نگید هرچی قسمت باشه نگییید .. 

خيللي احساساتي شدي ديگه😐

برات دعا ميكنم و ١٠تا صلوات ميفرستم خدا بهت بچه بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت واست اسونه ...

تو هیچوقت جای من نیستی

نمیشه به منم حق داد از اونجا که تو وایمیسیتی...

با کوبیدن من شاید تو ذهنت قهرمان میشی 

یروز توهم شبیه من همینجا امتحان میشی ...

مراقب باش چی میگی 

اگه قلبی رو ازردی 

روزگار میبرتت جایی

که ثابت شه کم اوردی

از اینکه سخت میسوزم کسی چیزی نمیدونه 

تا وقتی دوری از اتیش قضاوت خیلی اسونه ...

با همین حالت دعا کن برای خودت و همه منتظرا،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم میخوام بعد دوسال رفتم ای یو ای قراره فردا برم آزمایش نمیدونم چی میشه دیگ خسته شدم 

نذر توسل گریه التماس 

این ماه دیگ سپردم ب خدا نمیدونم بازم دست خالی برم میگردونه یا دلمو شاد میکنه 

عزیزم اشکمو درآوردی.منم تو اقدامم و پری روز بی بی گذاشتم منفی بود.الان دوروره دنبال بهانه برا گریه ام.امروزم خیلی گریه کردم.درکت میکنم.پ عا میکنم ب حق ش ماهه امام حسین خدا ب همه چشم انتظارا فرزند صالح و سالم بده همینطور ب شما.البته من همیشه برای همه دعا میکنم آن شاءالله که مستجاب بشه

ان شا الله خدا به حق امام زمان به همه منتظرا خصوصا شما

هرچه زودتر فرزندان سالم و صالح عطا کنه و ببخشه

الهی آمین

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

هی چی بگم ک منم همین حالم.....خدایا لطفا با اون چیزی ک دوستش داریم امتحانمون نکن.....😭

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن